Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Hydra

Nick podejrzanego: whyareugay

SteamID podejrzanego: STEAM_1:0:758473304

Rodzaj cheata: Multi

Data/Mapa:  2023-05-04 19:31 

Serwer (mod): Mirage#12

Dowody: http://506020.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683221470-1683223747.zip

Gracz na serwerze miał straszne lagi przy niskim pingu co zbudziło moje zainteresowanie.

Nie dało się go oglądać wyglądało, jakby miał z 5 FPS, a on dalej grał bez problemu, jakby nic nie było, jak widać, na gotv. Na mini mapie też go teleportowało względem innych graczy. A w nastepniej mapie jeszcze przez jedną rundę tak miał, a potem się zatrzymał i wszystko wróciło do normy. Ewidentnie musiał mieć włączonego fake laga, a o tym nie wiedział. Na gotv tez na czat ktoś pisał czy on gra na mikrofali bo go laguje. 
Niestety na gotv tego nie widać chodź mam wrażenie, że jego pov jest bardziej zlagowany od innych. Podejrzewam u niego fake laga ,wh i anty recoil z aim botem na brzuch, co się przekłada na niski %hs.

Jego play style i zachowanie na mapie jest bardzo dziwne, dlatego że bardzo próbuję się kryć z wh i mu się to udaje. Bardzo dużo ginie bez sensu gdy wie gdzie jest przeciwnik. Akcja z 17:58 czy 31:25 takich akcji jest bardzo dużo, ile razy się wcelowuje i gdy przeciwnik wychodzi, to w ostatniej chwili bez sensu się wcelowuje gdzieś indziej zeby zginać albo zeby ktoś pomyślał, że nie ma wh.
Podczas gdy oglądam go na spect (pewnie ma spect listę) jego play style nagle się zmienia, nagle bez sensu sprawdza każdy centymetr nagle na bs gdzie nie ma przeciwnika wchodzi całą rundę, a nawet gdy ostatni przeciwnik się strzelał na drugiej stronie mapy, to on dalej sprawdział miejscówki. Gracz zawsze otwiera tabele +/- strzela 30/40 killi, jakby był lepszym graczem, ale niestety jego play style movement, czy samo porusznie celownikiem nato nie wskazuje.

02:41 : Od razu widać, że jego pov jest bardziej zlagowany. Obrót celownika.
03:41: Celownik :Mam wrażenie, że w jego większości killi jego celownik trochę inaczej się zachowuje przy full auto i zawsze celownik zmierza ku brzucha, dlatego zawsze ma bardzo mały % hs Mam wrażenie, że gdy zabije, to celownik się odblokowuje.
03:46: Obrót celownika.
04:24: Celownik:To samo, co w 03:41.
06:54: Celownik:To samo, co wyżej + celuje od razu niżej, gdy enemy kuca.
10:11: Wie, gdzie enemy w każdej chwili może mu wyjść, a on wyciąga kose, gdy tylko wróg się cofa pod bs.
15:24: Wchodzi na bs, jakby wiedział, że tam jest tylko jeden przeciwnik, ale mu coś nie wychodzi, bo się nie zmieścił w okno.
17:58: Flash z ct słyszy ct Wcelowuje się dobrze przez ścianę i nagle odpuszcza pozycję wychodzi na pozycje, z której każdej strony go widać i przez długi okres patrzy tylko w jungle. Tak się nie zachowuję dobry gracz tylko cheater gdy patrzy na niego cały team i nie wie co zrobić.
18:32: Celownik : To samo, co w 03:41.
19:11: Celownik : To samo, co w 03:41.
19:58: Obrót celownika.
22:28: Nie pasujący ruch celownika względem ruchu myszki, Celownik Szybkim ruchem próbuje gonić za przeciwnikiem.
24:46: Niby kontynuje prefire, nie byłoby nic podejrzanego, ale przed samym wyjściem przeciwnika przeciąga dłuższe fullauto, żeby przeciwnik się nadział na kule.
25:05: Obrót Celownika.
26:14: Akurat nikogo nie ma na rampie, a od pierwszy raz rushuje, Może przypadek.
28:17: Dziwny podskoki celownika po strzale z awp, w innych prostych killach tego nie było.
28:28: Obrót Celownika.
29:02: Widzi przeskakującego przeciwnika w jego stronę (który nagle zmienia kierunek i biegnę na bs) zamiast się wcelował na blisko pod schody przed pushem to on nagle idealnie się wcelowuje w bs.
30:00: Trochę olewa pałace, a skupia na na rampie, gdzie jest smoke.
31:25: Udaje, że nie słyszy? 
33:46: Obrót Celownika.
34:25: Obrót Celownika.
35:21: Obrót Celownika.
35:28: Obrót Celownika.
36:22: Strzał na Flashu. (Może fart).
36:25: Obrót Celownika x2.

Edytowane przez Hydra
Leek  

Decyzja 48h 

• Lubię to! 3
Opublikowano

http://506020.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683221470-1683223747.zip

02:41 bardzo dziwne, wątpię że lag gotv +/- ale raczej spalone
03:41 kile normalne
19:58 cieżko powiedzieć czy gotv czy cheat +/-
04:24 -b
06:54 -b

10:11 no ten celownik +/-
15:24 bardzo dziwnie to wygląda +b

17:18 to + akcja z kuchni piękne zobrazowanie auto recoila ( czasówka ode mnie) +b

17:58 jak dla mnie akcja na wybielenie się. Słyszał typa i widział flesha, a odwraca się i patrzy jungle +/- ale raczej spalone
18:32 wygląda to na anty recoil, +/-
19:11 -b
19:58 cieżko powiedzieć czy gotv czy cheat +/-
22:28 dziwne zachowanie celownika 1/4 +/- 
24:46 zachowanie celownika +b

25:05: cieżko powiedzieć czy gotv czy cheat +/-
26:14 rashowanie rampy z uspa jak nikogo nie ma? dam tutaj -b / +/-

27:50 szybki kill z awp (czasówka ode mnie) +b

28:17 -b
28:28: ++++++++++++++++++++++++++++b
Dalej nie oglądam XD Mimo krycia się, aim jest na pewno, wh raczej też.

Dziękujemy za zgłoszenie!

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.