Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:

Nick admina banującego:neila

Data/Mapa: mirage

SteamID:STEAM_0:0:465901963

Serwer (mod):     5v5 mirage                          

Opis sytuacji: dostałam bana nie wiem za co xd

• Lubię to! 1
Opublikowano

Bana dostałeś/aś za Wallhacka. Według mnie jest on jak najbardziej słuszny patrząc na Twoją rozgrywkę. W sytuacjach stresowych zachowujesz się jak totalny bambik, który przed chwilą odpalił tą grę, strzelasz na oślep itp itd. Jednak gdy wiesz gdzie dokładnie znajdują się przeciwnicy, walisz przez smoke, ściany i całą resztę. Nic nie stoi dla Ciebie przeszkodą. 

http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683232462-1683234583.zip

09:10 - Dziwny sposób mierzenia w stosunku do innych graczy, czy to przez smoke czy też bez.

10:45 - Wychodzisz na pewniaka nie patrząc ani pod schodami, ani na CT nigdzie. Celownik od razu powędrował trafnie na przeciwnika.

11:38 - Wychodzisz od razu na pewniaka wcelowana w przeciwnika nie widząc go od razu prefire.

12:45 - Wiesz dokładnie gdzie znajduje się przeciwnik, wg mnie nie jesteś w stanie tego określić po dźwięku.

15:45 - To samo, smoke nie robi różnicy, celownik na głowę przeciwnika ew. ciałko i strzelamy "na oślep", przestajemy jak nie jesteśmy w stanie go trafić.

17:15 - Wjeżdżasz do tej kuchni z tą kosą jakbyś miał/a chęć posmarować kanapeczkę nie myśląc o tym, że mógłby być tam ktoś z drużyny przeciwnej.

17:25 do 17:45 - Wjeżdżasz na site wiedząc dokładnie gdzie znajdują się przeciwnicy. Chwila zawahania bo widzisz ze zmierza do Ciebie, strzał w głowę i jazda dalej. Wiesz dokładnie gdzie znajdują się przeciwnicy.

18:20 - Chyba mój komentarz jest zbędny.

19:40 - Robi się dziwnie, nie wiem nawet jak mam to opisać, już brakuje mi argumentów za i przeciw - czuje się jak na dzisiejszej maturze z polskiego.

20:40 - yyy, tak było nie zmyślam.

22:30 - "200 na godzine Aleje Jerozolimskie" w apartach na kosce legancko tego.

22:45 - Celownik na banie kończymy balet - w zasadzie taki był plan, ale brakło amunicji.

23:00 - Nie mam żadnego porównania do piosenki jakiejkolwiek, ale no kurcze czy ja się muszę tutaj rozpisywać XD.

24:45 (cała runda) - Załapałem się jako pierwszy na "Bomba na banie kończymy balet" później chaotyczna rozgrywka i pogoń za zwierzyną. Smoke nie robi różnicy walimy przez niego ;)

Później już tylko lota z serwera i gramy z chłopakami dalej bez podejrzanego. Gra była wyśmienita

Przepraszam jeśli napisałem coś niejasno, ale jest to moje pierwsze demo rozpisane, w połowie rozpisywania zwyczajnie mi się odechciało.

Mam nadzieję, że moje wypracowanie sprawiło uśmiech chociaż jednej osobie, która je przeczytała :>.

Mam także nadzieję, że moja decyzja została podjęta w sposób prawidłowy do unicestwienia takiej osoby z serwera, masz jeszcze czas żeby się nawrócić. Jeśli się mylę bardzo przepraszam :(.

kejmaN.   (edytowane)

Edytuj post i podaj link do GOTV. :feelspoliceman:

Edytowane przez kejmaN.
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

9:10 +b
10:45 +/-b
11:38 +b
12:45 -b zabiłeś gracza w underze wiec mogli się spodziewać ze zrashujesz 
15:45 +b
17:15 -b dostał info ze plantuja pake 
17:25-17:45 +/-b ma dziwne peeki ale nie jakies 100% wh
18:20 -b Słyszał gracza na Krześle 
19:40 -b słyszał jak zeskoczył i biegał przy sitecie 
20:40 +b
22:30 +b rashuje se z kosa jakby wiedział/a ze nie ma tam nikogo 
22:45 +/-b
23:00 +b
24:45 +b cala akcja na tym B +b 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.