Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Veqsuuu

Nick admina banującego: Quverek

Data/Mapa: 05-02-23 12:31

SteamID:  STEAM_0:1:648876966

Serwer (mod):  5vs5 #3        

Opis sytuacji:Nie wiem chcialem wejsc teraz ( 05-02-23 21 36) na server i pisze mi zostales zbanowany natym serverze i nie wiem oco chodzi 

• Lubię to! 4
Opublikowano

https://84.gotv.pro/srv73777/auto-20230501-2350-de_mirage.dem.zip

5:25 nagle wyciągnięcie broni w miejsce gdzie jest enemy, cala pozostała drogę biegnie na nożu.

7:20 biegnie przez całe B na nożu nic tym razem nie sprawdzając (w momencie gdy enemy całe jest pod A, bez żadnego infa natychmiast biegnie do connecta, wyciągając na trzy sekundy broń również nie sprawdzając wszystkich miejsc na midzie.)

7:47 stoi na schodach strzela do enemy znajdującego się na rampie, w momencie strzelania wychodzi drugi enemy z tetrisa (dołem) w tym momencie graczowi lekko zauważalnie przeskakuje celownik wprost na głowę, zabija tego z tetrisu wraca celownikiem do tego na rampie, również lekko celownik podąża za jego głowa lecz nie zabiją tego z rampy tylko obija.

8:18 wchodzi na początek pałacu nie sprawdza dokładnie całego natomiast idzie od niego info na voice "pałac jest czysty"

8:22 veqsuuu wchodzi na rampe wraz z członkiem swojej drużyny, bez żadnego infa nagle wychodząc na przeciwnika (jeszcze go nie widzi) przestawia celownik, strzela kilka strzałów nad głową, z czego zabija poprzez headshoota przeciwnika, w momencie kill'a celownik zjeżdża mało zauważalnie na głowę.

9:49 wycofuje się z okna po wejściu terrorystów na mida, po użyciu strzykawek wraca do okna z awp, nie celuje w boxy tylko w zakręt gdzie jest schowany jeden enemy, który stał bezdźwięcznie, nie posiadał infa że tam stoi (terroryści wyszło na mida, także normalny gracz by czekał na skrót albo patrzał mida a je zakręt)

11:28 cofa z pałacu zeskakuje z drewna patrząc rampę gdzie znajduje się enemy, który szedł na shifcie całą drogę, dość szybki strzał z deagla w głowę przez kant narożnika na rampie.

12:55 wycelowany z exita za bombsite B gdzie znajduje się enemy (mógł wszędzie przejść) w momencie wychylenia również szybciutki strzał z deagla prosto w głowę.

13:35 wychodzi z connecta zauważa przeciwnika na boxach postanawia go skrócić, w momencie gdy znajduje się prawie pod boxami przechodzi celownikiem na zakręt gdzie znajduje się drugi przeciwnik, perfekcyjne full auto w niego.

12:24 idzie góra rampy dziwny slide celownikiem.18:47 wskakujesz po doniczce na górę rampy, w T spawnie znajduje się enemy, wychodzisz wycelowany w niego, szybki one tap (Enemy szedł na shifcie)

21:10 podchodzisz connecta wycelowany w niego, chociaż go słyszałeś, frag normalny.

Odwracasz się patrzysz pałac z pod schodów, z czego akurat w tamtym momencie wychodzi ci przeciwnik, wchodzisz na schody dajesz mu one tapa, odrazu po fragu patrzysz pod schody gdzie podszedł cię enemy na shifcie.

Wydaje mi się że dalsza rozpiska nie ma sensu.

Jak coś to 02.05

#EDIT

Poczekaj na decyzję ubt a nie rozpisujesz samemu.

hudinii  

decyzja 48h

• Lubię to! 2
Opublikowano

5:25 Nie mam zabardzo wytłumaczenia ale wydawalo mi sie poprostu ze moze tam byc przeciwnik wiec sprawdzilem.

7:20 Biegłem przez cale B na shorta zeby posłuchac czy biegają w Apartametach nie uslyszalem nic ani w underze ani w apartamentach wiec pobiegłem odrazu na mida.
Widzialem ze moj teammate jest w oknie wiec nie bylo zadnej szansy ze był ktos na midzie bo dostałbym info lub widzial bym na radarze.

7:47 No cóz zauwazyłem przeciwnika wiec zacząlem strzelac nie bylem pewny ze go zabije ale mi sie to udalo a aima wcale nie mam za słabego i jesli mial bym wspomaganie jakiekolwiek.
to udalo by mi sie Przeciwnika na rampie również zabic.

8:18 Sprawdzilem pałac tylko tak na szybko bo wiedzialem ze antyterrorysci mogą byc juz na t respie wiec sprawdzilem czy nie stoi
wcelowany jak prawie kazdy gracz by stał i poszedłem zabic tego na rampie.

8:22 Szczerze nie wiem oco zabardzo chodzi ale no dobra jak dla mnie bardzo normalny kill

9:49 Wrócilem do okna i wiedzialem ze Terrorysci są na midzie wiec spodziewalem ze AWP na boxach wiec stalem wcelowany w zakręt i stwierdzilem ze kolejni terrorysci bedą do nich
dobiegac i przy okazji patrzylem na dojazd shorta.

11:28 Poprostu chcialem zmienic swoje miejsce wiec sprawdzilem przy okazji rampe (Nawet na voice chat mowie "dostal glowe odemnie a nawet w niego trafic nie chcialem")

12:55 Wychodząc z exita mialem molotova pod nogami wiec stalem wcelowany w backsite i przy okazji forest a slyszalem smoke w oknie kuchni wiec jesli stal by w rogu to by mnie nie zabil 
chyba ze gracz byl by na shorcie dostalem info ze 2 tam jest wiec myslalem ze w site jest obu graczy (Stzał przez kant normalny strzał to był poprostu wychylił to strzelilem)

13:35 pickujac na midzie konczył mi sie murek wiec sprawdzilem pozycje (Zakręt) gdzie mógl znajdowac sie przeciwnik gdyby gracz na boxach byl bardziej doswiadczony to by wychylił
na mnie wiedząc ze strzelam do goscia na zakręcie.

18:24 jak dla mnie normalny frag bo wiedzialem gdzie jest paka i wiedzialem gdzie jest przeciwnik wiec odrazu wychylalem wcelowany.

18:47 wydaje mi sie ze to normalne skoro wiem ze od rampy mi nie przyjdzie bo jest tam moj teammate wiec picknąlem t spawn dostał one tapa bo jak widac potrafie strzelac

21:10 Spojżalem rampe a gdy zobaczylem przeciwnika poprostu zacząłem w niego strzelac Frag dalej normalny

Wiekszość moich kili to są normalne kille wiec nie ma oco sie przyczepic :D
Dziekuje Za uwage Pozdrawiam

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.