Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: gdzieniepojdewielkieporuszenie

Nick admina banującego: LeO_438

Data/Mapa: 03-05-23 MIRAGE #7

SteamID:76561199376117808

Serwer (mod):                                

Opis sytuacji: Dostałem nie słusznego bana na serwerze on mirage #7 za aima prawdopodobnie za to że grałem na nowym koncie co może być podejrzane bo na main przegrane mam 594h ale niestety dostałem vaca (nie za cheaty)  mogę udowodnić że mam dostęp do tego konta oraz że nie mam żadnych cheatow na kompie.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Link do dema: http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20230502-2244-de_mirage.dem.zip

Na wstępie nigdy nie widziałem osoby z tak wachającymi się umiejętnościami strzelania. Raz nie potrafisz puścić normalnego spreya a za 2 razem walisz bez błędnie. I te 2 strzały z awp po których dostałeś bana no poezja, momentalny idealny najazd celownika na model i kill. 

Rozpiska: 

21:10 akurat jak basia na kucku zaczęła przechodzić strzelasz w model
przez ścianę
21:55 celownik przed śmiercią zasuwa już do góry na głowę temp 0.25
27:45 ewidenty aim skok celownika na głowę i powrót w miejsce docelowe
28:07 aim na opóźnieniu na strzały strzelasz misujesz Roberta i nagle celownik przez ścianę skacze mu na głowę
31:18 bardzo dziwne zachowanie celownika ze skokiem na głowę i powrotem
37:48 i cyk na głowę
42:05 smoke na tickecie gośc schowany za boksem walisz full auto gdy typek wychodzi zza boksa celownik skacze na model i cofa w momencie smierci
43:10 najpierw nie potrafisz ucelować w gościa a następnie pieknie trzymasz model w locie
50:00 momentalny lock na model z awp
50:45 lock na model i powrót celownika
51:54 znów bezpośrednio lock na model i kill
potem dostałeś bana

hudinii  

decyzja 48h

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.