Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

z góry przepraszam jak nieodpowiedni dział na forum, nie mogłem znaleźć odpowiedniego (moderatorze , zanim zamkniesz to proszę przenieść w odpowiedni dział, dziękuję)

Otóż  sprawa ma się tak, że gdy wybijam na only mirage automatycznie zaczyna mi ciąć grę (ping mam normalny), tak jakby spadają max fpsy. 

Sprawdzałem na innych grach - wszystko jest ok, tutaj sprawdziłem też grę na innych trybach (DM, strefa zagrożenia) i wszystko jest tak jak trzeba.

Problem pojawił się dopiero dziś rano, nie mam pojęcia dlaczego, żadnych aktualizacji plików chyba nie mieliście ?

Miał ktoś podobny problem, bądź wie jak dany problem rozwiązać? 

Od tyllu lat nigdy nie miałem takiego problemu, google też za bardzo mi nie pomogło. Reinstalowałem csa - też nie pomogło. 

z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Cześć,

o który serwer dokładnie chodzi?

• Lubię to! 1
Opublikowano

yool

1. moze pomoc jak wejdziesz w opcje uruchamiania csgo  i wklej tam "daj cl_disablehtmlmotd 1"

2. lub wejdz do katologu: dysk: \ steam \  SteamApps \  common \ Counter-Strike Global Offensive \ csgo\ maps

w katalogu mapy znajdziesz mape przez ktora nie mozesz sie polaczyc z serwerem i potem ja usun i zrob rr csgo i powinno dzialac

3. albo obczaj sobie ten filmik : 

• Lubię to! 2
Opublikowano

chodzi o serwer  ★ MIRAGE #5 ★

zaraz ogarne to co napisane wyżej. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Masz włączonego net_grapha? Jego wartości są stabilne? Jaką masz ustawioną przepustowość sieci w ustawieniach gry?

• Lubię to! 1
Opublikowano

tak, 130-140 fps standard. 

fps  z netgraph pokazuje 18-19 (w grze mam 8-9)

problem chyba rozwiązałem.

Przeinstalwoałem csa całego, również z całym folderem csa ze steama. 

na nowo pobrałem wszystko włącznie z zasobami z naszej sieci (mirage5)

ustawiłem też maks przepustowość na 2 MB/s (w ustawieniach csa), czyli komenda rate w cfg

dodatkowo takie komendy jak: cl_upddaterate 128 i cl_cmdrate 128 oraz cl_interp0 

chyba problem rozwiązałem bo na ten moment parę rund zagrałem i nie widać żeby się zacinało, ping też mam w porządku. 

Zobaczymy jak będzie potem, ale na ten moment można temat zamknąć. Może ktoś będzie miał podobny problem to może się to mu przydać.

Dzięki za pomoc i odpowiedzi, pozdrawiam :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.