Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Crypton5015 katujemy.eu

Nick admina banującego: reeefox

Data/Mapa: 22:45, 02.05.2023

SteamID:76561199498958782

Serwer (mod):   onlymirage#3                      

Opis sytuacji: Przeciwnik podkładał bombę na site B a drugi 15 sekund temu był na apartach B, jako że sprawdziłem aparty i go tam nie widziałem, postanowiłem szybko zobaczyć plecy czy go tam nie ma, i po chwili on mnie peekuje zza pleców, zabija mnie, i dostaje bana.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Przez pierwsze 10 rund nic podejrzanego nie zrobiłeś, po czym wyszedłeś na 2 rundy i po reconnectcie to wszystko się wydarzyło:

24:30 - scan prosto w typa w appsach, ale zmissowany bo w biegu strzelił i potem wcelowanie się w A pomimo, że jeden ze swoich był na rampie i nie było infa, że ktoś jest na A
26:50 - dziwny ten peek z undera
28:10 - ciekawy skrót appsów i później zaczął uciekać z tv rooma zanim usłyszał gostka
30:20 - tak jakby wiedział, że ktoś zrushuje appsy
32:10 - fajny peek na schodki 
34:20 - postanowił sobie poczekać jak enemy wyjdzie z kuchni, choć wcześniej wychylał tylko na 1s i się cofał
38:20 - idealne wyczucie przeciwników

Link do demka - http://887584.node43.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683057172-1683060222.zip

sitru  

Decyzja do 48h 

dejmano  

Dobra robota :like:

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

24:30 - scan prosto w typa w appsach, ale zmissowany bo w biegu strzelił i potem wcelowanie się w A pomimo, że jeden ze swoich był na rampie i nie było infa, że ktoś jest na A

//-b
26:50 - dziwny ten peek z undera

//+b, jazda po modelu
28:10 - ciekawy skrót appsów i później zaczął uciekać z tv rooma zanim usłyszał gostka

//+b, skraca smokea jakby go nie było, później reakcja na model, nie słychać wroga
30:20 - tak jakby wiedział, że ktoś zrushuje appsy

//-b, słychać
32:10 - fajny peek na schodki 

//+b,perfidnie w model
34:20 - postanowił sobie poczekać jak enemy wyjdzie z kuchni, choć wcześniej wychylał tylko na 1s i się cofał

//raczej pod -b
38:20 - idealne wyczucie przeciwników

//

ekstra;

37:57 +b, fajnie gonisz model

38:20 i koniec pojedynku, cały czas gra z modelami. 

Momentami jakbyś zapomniał, że GOTV kręci powtórkę i nawet nie zamierzałeś się kryć. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.