Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: maniek

Nick admina banującego: nie wiem nie mogłem siebie znaleźć w source banie 

Data/Mapa: 02.05.2023 godz: ok. 16:00, Mirage

SteamID: 76561199495395005

Serwer (mod):  Only Mirage #13                  

Opis sytuacji: Dołączyłem na serwer i zagrałem trzy rundy po czym admin na serwerze bez żadnego dowodu zbanował mnie, moim zdaniem w mojej rozgrywce nie było nic podejrzanego, na moją obronę podsyłam demko do analizy: https://147.gotv.pro/srv63218/auto0-20230502-153923-2147036047-de_mirage-_PL__Katujemy.eu__Only_Mirage__13__128_TR__Skiny_kosy____1shot1kill.pl.dem.zip

• Lubię to! 5
Opublikowano

DEMO: 
18:07 - normalny strzał oraz zachowanie gracza 
18:13 - gość nie potrafił mnie zabić od pleców 
18:18 - usłyszałem strzały w pałacach więc się odwróciłem i zabiłem 
18:21 - Normalne wychylanie i sprawdzanie konektora w którym wcześniej znajdował się przeciwnik
18:35 - przeciwnik przed wybuchnięciem smoka wybiegł więc odruchowo zacząłem sprejować
18:57 - Normalne krycie miejscówki oraz usłyszenie przeciwnika nadbiegającego spod konektora 
19:27 - Normalny frag do którego nie ma co się przyczepić 
19:39 - Czysty skill 
20:00 - Kolego z teamu umarł więc wiedziałem gdzie znajduje się przeciwnik 
21:00 - Czysty skill

Oglądając moje demko nie wiem co musiał myśleć administrator banując mnie, moim zdaniem było to czyste doświadczenie w grze, może ban jest za sprawą mojego nowego konta na którym mam przegrane tylko 16 godz. ponieważ na moim wcześniejszym dostałem bana za skinchangera  i mogło to wzbudzić lekkie podejrzenie admina. Mam nadzieje, że ta sprawa zostanie rozpatrzona. Pozdrawiam 

Night0oo  

Czekaj aż admin rozpisze demko a ubt podejmie decyzję 

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Wow 1
Opublikowano

19.27 zabiles okno potem jeszcze przed fleshem patrzysz juz shorta
20.42 wyjales noz ale jak gosc byl juz zakret zmieniles szybko na usp (akcja pół na pół na meczu wyglądało bardziej sus) 
21 nie wiem czy czysty skill ale faktycznie mogłes go słyszec, ale te zatrzymanie było dziwne jeszcze przed skokiem przeciwnika

Ogólnie rzecz biorąc nie wiem ile masz godzin w tej grze ale po twoim movmencie widać ze nie za dużo a fragi robisz jakbyś miał nie wiadomo ile, ale wiadomo może lepszy dzień ;D. Nie wiem czy w sekcji ub warto sie chwalic ze kiedys miales skinchangera ponieważ to pokazuje że doczynienia z cheatami juz mialeś. Na ten moment być może pośpieszyłem się z decyzją banowania ale będę miał cię na oku, a końcową decyzje zostawiam dla kolegów z ubt. Pozdrawiam.

33Skiller33  

Decyzja do 24h

• Lubię to! 3
Opublikowano

19:27 -b jak zabije się okno i przechodzi się na krzesło to raczej normalne ze się patrzy shorta 
20:42 -b Gracz zmienna normalnie z kosy na bron 
21:00 -b słychać było jak typ skoczył na shorcie 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.