Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: @
 f0pa

Powód otrzymania warna: "Powód: Prowokacja" 
Warn był słuszny/niesłuszny: Ponieważ nikogo nie prowokowałem, ani  nie miałem zamiaru tego robić. Ktoś coś wyssał z palca i dostałem warna. 

Moje ostatnie wiadomości na chatboxie: - Warn został totalnie bezpodstawnie dodany.

Spoiler

image.png.b0082e41b4d81f975caa35220acf5be2.png

image.png.87d0915278276fc09b169ce47f460713.png

image.png.363c837fddd02308dfe993db820b97f4.png

• Zasłużony
Opublikowano

Otrzymałeś ode mnie degradację za niesubordynację oraz olewające podejście do mojej osoby. Po czym próbujesz mnie ośmieszyć na chatboxie pisząc "Ustaw mi ktoś Vipa na główną rangę, bo jeden osobnik nie ogarnia i nie dodał mi". Gdzie mógłbyś, po prostu  grzecznie zwrócić uwagę, że nie dostałeś odpowiedniej grupy.  W ten sposób poczułem się sprowokowany.

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Dzieckiem jesteś? Masz 20 kilka lat i zachowujesz się, jak 8 latek. (NIE OBRAŻAJĄC.) Nie miało to w żaden sposób Cię sprowokować ani obrazić. Chyba nie będą tu wprowadzone rządy, jak za komuny, że za takie coś będą warny latały. 

Opublikowano
Godzinę temu, f0pa napisał(a):

Dzieckiem jesteś? Masz 20 kilka lat i zachowujesz się, jak 8 latek. (NIE OBRAŻAJĄC.) Nie miało to w żaden sposób Cię sprowokować ani obrazić. Chyba nie będą tu wprowadzone rządy, jak za komuny, że za takie coś będą warny latały. 

Jedyną osobą, która chce wprowadzić swoje rządy jesteś Ty. Już pokazałeś swoje zaplecze na grupie steam, jednak przejdźmy do odwołania.

Jak dobrze wiemy zostałeś zdegradowany z funkcji admina, a jedyną osoba która zabierała Ci rangę jest @  Aim Kox . Nie będzie trudno sobie połączyć faktów: zabrana ranga przez ów osobę, wiadomość jawnie kierowana do niego bez żadnej wspominki. Osobiście wiem, że ten simp też lekko mógł został kierowany w stronę Kacpra przez jedną sytuację i konflikt z jedną osobą z serwera. Zachowuj się tak jak powinieneś się zachowywać, to będzie mniej płaczu, odwołań od warnów lub blokad.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.