Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Hydra

Podanie na admina - Hydra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Radosław
Mutacja głosu (tak/nie): TaK
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Dobre z kilkuletnią przerwą. 
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199125949589/
Link do Twojego GameTracker: GameTracker.com : Player Page for hydra
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Odpowiedz Poniżej
Znajomość komend administratora: W tej chwili żadna. Ale to tylko 15 min przypomnienia podstawy a reszta to kartka przy monitorze :D 
Status PRIME: Tak
Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora (tak/nie): Tak 

Nie owijać w bawełnę od kiedy csmix połączyło się  z innymi serwerami to serwery 12/15 to są bardziej hvh niż ffa. 

Znam chyba wszystkich poprzednich adminów i każdy dałby by  mi + , Widzę ze teraz Square ma admina i też pewnie byłby zadowolony.

Do adminów zawsze pisałem o cheaterach gdy miałem 100% pewnosci a zostało ich dziesiątki zbanowanych bez zadnej  pomyłki.  Wystarczyło że napisałem nick i admin wcale nie musiał juz sprawdzać( ale zawsze chwilę sprawdzał )

Jeszcze nie dawno Square pisał żebym załatwił na szybko jakiegoś admina załatwił.

Moją rola admina będzie wyglądała że jak widzę kogoś podejrzanego to sprawdzam i jak mam 100% pewność to gracz dostaję bana. Raz dzienne będę zaglądał na forum czy ktoś odwołania nie napisał, żeby rozpisać gotv.

Dużo pracuje i w wolnych chwilach gram sobie w cs i nie mam czasu robić normy na forach i pisać posty i wbijać na jakieś spotkania na ts .

Jest to szczere na szybko napisane podanie, bardziej mi zależy na tym żeby na serwerze nie było cheatów i żeby gracze byli zadowoleni. Wiec proszę mi nie pisać ze mam za mało postów czy innych rzeczy. 

kejmaN.  

Obecnie jest zapotrzebowanie na adminów na serwer, dlatego jest otwarta szybka rekrutacja. Złóż podanie tutaj. ->

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony
Opublikowano

Temat w koszu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.