Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: 
loren

SteamID:   
STEAM_0:1:635976381

Staż na serwerze: 
Połowa listopada 2022 roku

Twój GameTracker: 
Loren

Doświadczenie w byciu adminem? [tak/nie]: 
Nie, byłby to mój pierwszy raz.

Znajomość SourceMod [1-5]: 
4

Konto Prime?:  
Tak

Sprawny mikrofon:  
Tak

Mutacja głosu:  
Posiadana

Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: 
2-3h, wiem, że z aktywnością było mi ostatnio nie po drodze, ale ograniczyły mnie sprawy prywatne które musiałem jak najszybciej pozałatwiać. Teraz się to zmieni ;)

Dlaczego właśnie Ty?: 
Posiadam bardzo długi staż, jeśli chodzi o gry FPS (w tym wypadku CS:GO). W Valorant posiadałem maksymalną rangę (Radiant), gdzie byłem 39 w Europie. Jeśli chodzi o samego CS'a - 10 lvl FACEIT. Potrafię bardzo szybko rozpoznać osobę która gra czysto, bądź używa wspomagaczy aby zrobić przewagę nad innymi graczami. Sądzę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko a staż mój i rozpoznawalność na serwerze pozwoli na komfortową rozgrywkę, oraz utrzymanie spokoju i co najważniejsze uczciwej gry. Sam byłem przykładem gdzie grając czysto, potrafiłem wyłapać bana za cheat'y, lecz szybko się od niego odwołałem i wyszło, że po prostu dobrze gram :) Zmieniłem również swoje zachowanie. Aktualnie kultura osobista jest moim priorytetem, co można zauważyć podczas rozgrywki na serwerze. Nie jestem już tą samą osobą co w tamtym roku. Takie moje małe postanowienie noworoczne :THICC:

• Lubię to! 5
Opublikowano

Jestem na Tak

+wiek 

++ staż 

+ podanie dość przekonujące 

+ można było zauważyć twoja zmianę w zachowaniu

Powodzenia 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

jestem neutralny/na Tak

+/- aktywność  

+chęci

+doświadczenie w cs, znajomość sourcemod

Można dać szansę, bo już od dluzego czasu masz chrapkę na tą funkcję, a osoba z twoim doświadczeniem (10lvl fc) na pewno się przyda.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Widzę że się starasz patrząc na obecną aktywność i relacje z graczami na serwerze więc dam ci szansę.

Przyjmujena okres próbny 2 tygodnie więc masz czas na potencjalne wykazanie się !!

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.