Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak z ciekawości chciałbym Was podpytać (osoby interesujące się motoryzacją) jakie autko byście polecili jako pierwszy samochód do 50 tysięcy złotych. Chętnie przeczytam wszystkie ciekawe propozycje.

@  dERYL Co sądzisz o A3 powiedzmy 2015/6?

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

to już zależy od twojego gustu

ja na twoim miejscu zaopatrzył bym się w audice lub coś tego rodzaju

ale jak na pierwsze autko to bym nie szalał z pieniędzmi ,

wiesz różnie to bywa :feelspoliceman:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
2 godziny temu, Acori napisał(a):

Trochę za mało danych kolego. W tym budżecie można wybierac od małego, miejskiego popierdalacza po fajnie wyposażone wielkie limuzyny. Określ się trochę bardziej co by było w twoich gustach to myślę że łatwiej będzie coś doradzić. Kwestia też tego czy to ma być twoje pierwsze auto jako twoje czy pierwsze ogólnie. Bo jeśli to drugie to jak kolega wyżej nie szalalbym tylko kupił gruza do nauki jazdy. 

Od siebie mogę powiedzieć że w tym budżecie kupisz mazdę 3 mps (2 gen) który daje frajdę z jazdy ale musisz dmuchać na silnik, jak i zarówno takie audi A8 D3 4.2 MPI które jest pancerne, a wygoda nieziemska. Rozbieżność duża między tymi dwoma autami, także rozwiń trochę swój post i myślę że będzie można podyskutować na ten temat. Samo auto, model to raz, a silnik to dwa. Ogólnie w tym budżecie to raczej ciężko znaleźć młodsze auto z dobrym silnikiem, także ograniczalbym się do aut max 2012 rok. 

Pierwsze auto dla mnie, interesuje mnie samochodzik sportowy, myślę coś najbardziej o audicach.

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.