Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Sprinley

Nick admina banującego:Nie znam

Data/Mapa:Mirage, Dzisiaj

SteamID:

Serwer (mod):Only Mirage                     

Opis sytuacji: Dołaczyłem na serwer po razy pierwszy zrobiłem 20+ klilli na koniec obiłem typa przez smoka i sprzedałem mu kosę. Beka z was chłopaki, człowiek raz na rok na community serwer wejdzie żeby pograć i odrazu ban.

kejmaN.  

Uzupełnij cały wzór. 

• Lubię to! 3
  • Inwestor
Opublikowano

Chciałbym tylko wspomnieć, że ten gracz grał dziwnie przez cały czas, rozumiem, że jest to serwer publiczny, jednak ruch tego gracza, wiedza o grze i ogólna wydajność była zbyt na małym poziomie dla jego statystyk, od tego momentu wiedziałem że coś się z nim rozstawała, Rozpiska zorganizowana niżej

http://887583.node32.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682599761-1682602419.zip

Ogólnie od tego momentu zaczełem podejrzewać gracza o wspomagacze

DEMKO 1 

39:17 - ten strzał przez smoka był idealny, bardzo dobrze "wytimowany" i trudno uwierzyć, że bez żadnego wsparcia ze strony wallhacka (wątpie że fartowny strzał ponieważ kontynował skanować graczy przez smoka, ale oczywiście zawodnik nię próbuję siebie pokazać ze strony cheaterów - widać po movemencie)

http://887583.node32.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682602421-1682605452.zip

DEMKO 2

2:40 - Bardzo wątpię, że może to być moment „podejrzany”, ale warto wspomnieć, 50% zwolnione tempo, myślę, że gracz wykonał prefire'a.

7:49 - K**rwa co to było, aimlock, przeskok celownika

7:57 - Dla mnie szczerze, podejrzane, wygląda jak aimlock

9:45 do 9:59 - Gracz dostaje info że jest push b  (widać pake na mapie), gracz zrotował z b na A bo zauważył na wh że jest przeciwnik na  A (ez frag), w celowany ciągle przed smokiem oraz podczas smołka, wiedział bez infa że tam jest opponent, celownik przygotowany na Wyjście przeciwnika, lewel głowy, czekał... próbując go zabić. Aim lock jak gracz wchodzi pod drewno

13:28 - Aimlock + wh? 

21:36 - Obraz idealny, ten gracz celuje w przeciwnika przez dym i ścianę, gdyby się nie poruszył, straciłby kilka punktów zdrowia.

21:48 Aimlock przez sciane\

22:07 -  Tutaj zgaduje, ale podejrzewam że ten gracz próbował przeskanować gracza za oknem, w kuchni

22:50 - Każdy by tak zareagował  po usłyszeniu scopa awp, ale przy bejcie, gracz wiedział dokładnie gdzie opponent jest. (50/50 podejrzane ale z poprzednych klipów uważam że +b)

24:30 - strzał automatyczny  jak gracz piknął przez smoka.

Gracz po tej akcji dostał bana, uważałem że miałem wystarczająco dowodów na zbanowanie tego delikwenta 

Rozumiem że nie każda czasówka jest podejrzana, ale wszystko zaczyna się sumować i układać w całość do właściwego wniosku.

Z góry dzięki :bicek:

• Lubię to! 3
Opublikowano

2:40   -b na 1x4 widac kto pikuje pierwszy
7:49  -b
7:57  +/-b
9:45 +b
13:28  +/- b
21:36 -b
21:48  +/- b
22:07 -b 
22:50 -b
24:30 +/-b 

Zamała ilość dowodów do bana gracz dostaje ub

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.