Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:  bot
Nick oskarżonego: @  tedetoziomal
SID oskarżonego: 
STEAM_0:0:196940204
Przebieg sytuacji: Sytuacja wygląda tak gram sobie normalnie na serwerze ,i nagle pewny gracz zaczyna po mnie napierdalac mimo to ze zwrocilem sie do admina , nic z tym nie zrobił co mi sie wydaje powinien odrazu zareagować. 
Dowody: demko

• Haha 6
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Brawo , genialna skarga jeszcze się popłacz do mamci. Może powinniśmy obejrzeć inne demka jak ty napie**alasz po innych graczach i ich obrażasz tak po prostu i uciekasz z serwerka:))

czak   (edytowane)

Nie wypowiadaj się w temacie jak Ciebie nie dotyczy. Cenzuruj wulgaryzmy. +1 za prowo

Edytowane przez czak
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Yo

Szczerze nie wiem jak mam to czytać od twej osoby, sam nie świecisz przykładem, a jak ktoś zacznie Cię obrażać to jesteś wielce oburzony.

Na swoim koncie masz już 9 wyciszeń z czego 5 z powodem prowokacja, na twoim miejscu zacząłbym się pilnować.

image.png

Co do reakcji ze strony @  tedetoziomal  postąpił on źle, za to pociągnę go do odpowiedzialności. 

Pozdrawiam

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.