Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: może Yuri

Nick admina banującego: griszi

Data/Mapa: mirage 24.04.2022

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199499219211/ chyba to idk nie umiem sorki

Serwer (mod):  Katujemy.eu Mirage #8                              

Opis sytuacji: sytuacja wyglada tak że : biegne sobie kuchnia i wskakuje na okno w kuchni i robie bh na site-short  i dostaje nagle bana bez powodu jesli cos zle napisalem sorrki ale przysiegam na tate ze nic nie mam XD BO POCO CHEATOWAC NA SPOLECZNOSCIÓWCE Prosilbym o unbana jesli mozna dzieki za poświęcony czas

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Cześć , dostałeś bana za wallhack. Powód w SB jest inny, ponieważ źle kliknąłem w powód ( napisałem o zmiane powodu do happiego ale nie odpisał mi jeszcze). Dostałem na ciebie reporta, więc stwierdziłem, że pooglądam cię jakiś czas. Miałeś sporo podejrzanych akcji, więc zadecydowałem o banicji. Jeśli będzie potrzeba to rozpisze demko + jeśli dobrze zrozumiałem masz inne konto, to czemu grasz u nas na nonprime? Niby nie moja sprawa na jakim koncie grasz ale no jednak :D

Edytowane przez griszi
Leek  

Rozpisz demko do 24h

• Lubię to! 2
Opublikowano
55 minut temu, Night0oo napisał(a):

@  griszi opisz sytuacje

już zedytowalem a odnosząc sie do twojej odpowiedzi pisalem na czacie : nie polecam cheatowac jak sie gra z kolegami 1v1 bo ogolnie na głownym koncie z dawnym vac z przed 3 lat odwolalem sie i dostalem znow bana wiec zalozylem nowe konto i gralem nadal , jesli chodzi o powod wallhack nie mam wallhacka moze sie tobie poprostu wydaje przepraszam ze to powiem moze masz niska range faceit -4lvl ale ogolnie wiem co moglo byc podejrzane bo sobie clipika ogladam z geforca jakby no powtoreczki i zobaczylem ze moglo ci sie wydawac podejrzane - scan przez drewno na snaxa / opis sytuacji : chlop mi strzelal z tamtad to zaczalem tak samo strzelac i trafilem zwykly fart // moglo wydawac sie podejrzane dawanie infa gdzie są ludzie tak z dupy i tam byli ogolnie mam bardzo wywrazliwiony słuch nwm dlaczego moze dlatego ze napierdalalem 7 dni pod rzad na faceit 8 lvl 5v5 ale poprostu umiem sluchajac wiedziec gdzie na oko ktos jest wiecej juz nie wiem co moglo sie wydawac podejrzane aaaaaa jeszcze wiem ten clutch pistoletowka zwykle skupienie jak hardy byk i tyle raz na jakis czas mi coś siądzie 

• Lubię to! 1
Opublikowano

a jakbys pytal jak gralem faceity u ziomka co ma 8 lvl XD

(Perkyy)

Night0oo  

Nie spam tymi postami. Jeśli chcesz coś dodać edytuj pierwszy post//PISEMNE 

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.