Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: eXe .Piydus

Nick admina banującego: g

Data/Mapa: dd2

IP/SteamID: ~~

Serwer (mod): only dd2

Opis sytuacji: Coś typkowi nie pasowało że pisałem o setach/ nie wiem co to ma wspólnego z nałożonym mi banem, nie wiem czy kolega 1 raz ma admina czy jak ? Czy w regulaminie jest coś o banie za prowokacje i brednie ? nie rozumiem, może jakieś wyjaśnienie ? to że ma admina nie znaczy że może banować za byle co . To że druga osoba oznajmia prawdę, nie znaczy żebys splakal i dawał bana, nie ukrywajmy się z tym :)

Pozdrawiam i pana g zapraszam do zapoznana się z regulaminie jak i tarfikatorem banów .

Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu

[AMXBans] Powod: 'Ciesz sie, ze tylko tyle za te wszystkie prowokacje i brednie.'

[AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:691590'

[AMXBans] Twoje IP: '77.255.210.236'

[AMXBans] ===============================================

ps. od kiedy może admin banować admina? bo dawno mnie tutaj nie było.. czekam na ub bo nie mam jak wejść na jb, bo kolega wymieniony wyżej spłakał .

Opublikowano

aha, od kiedy banuje się za "Kilka dni?"

Nie znasz tarfikatora, proste.

Nie ma banowania "za kilka dni" ;]

Opublikowano

Na serwerze było 26 osób. Sam się zdziwiłem, że @gtx tak lami, więc dla pewności sprawdziłem czy sid się zgadza, bo kilka osób mówiło, że to niemożliwe, że gtx tak lami a m.in. Ty zacząłeś wyjeżdżać z obrazami takimi jak wyżej gtx napisał.

Adminów w tym czasie bodajże było 4-5 i info na admin sayu mieliśmy potwierdzone, że to GTX więc nie ma możliwości od podszywaniu się nawet, gdyż admin jest na hasło.

Ciesz się @NoFe4R, że dostałeś tylko tyle, bo nie tylko na niego wyjechałeś. Zauważyłem, że do mnie też jakieś ALE masz :)

Jak dla mnie BAN słuszny.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na serwerze było 26 osób. Sam się zdziwiłem, że @gtx tak lami, więc dla pewności sprawdziłem czy sid się zgadza, bo kilka osób mówiło, że to niemożliwe, że gtx tak lami a m.in. Ty zacząłeś wyjeżdżać z obrazami takimi jak wyżej gtx napisał.

Adminów w tym czasie bodajże było 4-5 i info na admin sayu mieliśmy potwierdzone, że to GTX więc nie ma możliwości od podszywaniu się nawet, gdyż admin jest na hasło.

Ciesz się @NoFe4R, że dostałeś tylko tyle, bo nie tylko na niego wyjechałeś. Zauważyłem, że do mnie też jakieś ALE masz :)

Jak dla mnie BAN słuszny.

obrażanie ? człowieku gdzie tam masz obrażanie.

Czekam na ssy w związku z tą sprawą, bo banować "Za kilka dni" lub za to co było rok temu nie banuje się .

"Nie tylko na niego wjechałeś" co masz na myśli? obrażałem każdego jak leci? CZŁOWIEKU "wjechanie" rozumiesz jako pisanie na say o kimś co ma cheaty ? zastanów się co ty piszesz. Do nikogo innego nie pisałem prócz niego

czekam na ssy, na których ma widać jak kogoś niby twoim zdaniem "obrażałem" jak nie to twój post jest zbędny .

a za "PISANIE" o cheatach na say jest 1 godzina, nie znasz panie G Tarfikatora to się należy ostrzeżonko .

Opublikowano

Przekonałem się nie raz jak się zachowujesz na serwerze, miedzy innymi otrzymałeś bana od Świętego za obrazę graczy. Masz wielkie szczęście że mnie tam nie było bo by się to nie skończyło na 3 godzinach. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.