Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: rami

Opis propozycji: Proponuję wprowadzić black listę dla osób, które dostały vac'a, ponieważ nie widzę sensu, aby takie osoby grały na kolejnym koncie na którym nawet prime nie posiadają. Przykładem takowej osoby jest pan https://steamcommunity.com/id/jdjd12124441257/, dostał on vaca i gra obecnie na: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104327815/. Przykładów takich jest trochę, stąd moja propozycja. Nie jest to wyłącznie moje zdanie.

Link do pluginu [ewentualnie]: -

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Jak najbardziej ZA  :peeposalute:

• Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

Giga + i ta propozycja powinna być kierowana do wszystkich serwerów bo przykładowo pewny pan co ostatnio mu odrzucili odwołanie a również vaci posiada, na serwerze po 40k kręci, na mmie ledwo 20 kręcił jak grał z adminami w dodatku taki op gracz serwerowy a w goldzie siedzi hehe, kryje się lepiej niż Jacek Jaworek i ciężka sprawa z nim więc myślę że propo jak najbardziej na + dużo by noskillowych cheaterkow znikło.

• Dzięki 1
  • Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

Generalnie w sourcebansie mamy opcję, która sprawdza po IP czy gracz dostał wcześniej bana na inne konto, jeżeli wykryje nowe aut. narzuca bana. Jednak ta funkcja często daje niesłuszne bany, gdy zwyczajnie IP pokryje się dlatego na większości serwerach jest to wyłączone. Dodam to na okres próbny, jeżeli aktywność graczy mocno spadnie niestety będziemy musieli wyłączyć to. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

image.png

• Lubię to! 3
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.