Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

1. Nick: Diego

2. Imię: Natan

3. Wiek:  18 lat

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze):  https://www.gametracker.com/player/Diego/mirage.katujemy.eu:27015/ 

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym):  W przeszłości miałem bardzo dobre doświadczenia z administrowaniem serwerami. Gdybym miał zmierzyć się w skali tego, jak dobre jest moje doświadczenie, dałbym mu solidne 8/10. W przyszłości planuję potencjalnie zbudować serwer, który może wykazać się jakąś dogłębną wiedzą.

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?:  W ciągu tygodnia mogę spędzić sporo godzin na serwerze, od 6-7 godzin, jeśli nie więcej

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]:  Po moim ostatnim zgłoszeniu dołożyłem wszelkich starań, aby stworzyć dobry aktywny schemat, aby pokazać moją determinację do tej roli. Poznałem nowych przyjaciół, spotkałem kilku nowych administratorów i utrzymałem grę w czystości. Chciałbym zostać administratorem tylko dla dobra innych graczy na serwerze. Dość często można spotkać osoby, które często są podejrzliwe we wczesnych godzinach dnia lub w ostatnich godzinach dnia, które wymagają skontrolowania oraz dysypliny. Uważam, że administrowanie serwerem jest łatwiejsze, ponieważ mam większe doświadczenie w tej branży i myślę, że poradziłbym sobie całkiem dobrze.  Tak jak wspomniałem w moim ostatnim podaniu Jeśli chodzi o pytanie, czy jestem godny bycia administratorem, to po prostu ze względu na moją wiedzę o grze, dyspozycyjność i umiejętność bycia kontrolowanym w bardzo stresujących sytuacjach, uważam, że mogę być odpowiednim kandydatem na to stanowisko tymbardziej że połowa administracji nie jest nawet aktywna na serwerze, aby być całkowicie zgodnym z gametrackerem. Dużo wniosłem do serwera pod względem jego struktury, jeśli jest to propozycja lub usterka/błąd na serwerze, starałem się jak najlepiej wyjaśnić to w tym dziale, ale generalnie serwer jest bardzo dobrze wykonany. Jestem również bardzo aktywny na forum, zawsze widzę, co się dzieje i staram się jak najlepiej reagować na to natychmiast, w zależności od aktualności, szczególnie tutaj, Na przykład gdzie są inni kandydaci do tej roli . Moja dyspozycyjność czasowa jest bardzo korzystna, jestem dostępny przynajmniej raz dziennie, nawet jeśli chodzi o krótkie sesje lub długą rozmowę. Spełniam każde wymagania  który jest plusem. Mam nadzieję, że ta część aplikacji przekona graczy na tym serwerze, że mogę być dobrym kandydatem na to stanowisko.

9. Konto PRIME [TAK/NIE]:  Tak

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]):  Tak

11. SID (SteamID):  STEAM_1:0:190667102

12. Kontakt:  DC,TS,STEAM

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]: tak 
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]: tak

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]: tak

PS - > Podanie dłuższe bo zgaduje  że ostatnie podanie nie było przekonujące i w sumie why not :catgun:

hudinii  

Zgłoś się do mnie na steam/ts3.katujemy.eu

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

+wiek

+gt

+podanie

+wygadany, sympatyczny chłopak

-staż na serwerze

Można dać szansę, na tak.

• Lubię to! 3
  • Premium
Opublikowano

+wiek

+gt

+bardzo dobrze rozpisane podanie 

+doświadczenie 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.