Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Hof^

Nick admina banującego:Leek

Data/Mapa:18.04 18:56-20:01  mirage

SteamID:STEAM_0:0:754757470

Serwer (mod):   mirage 09                           

Opis sytuacji:

39:51 - wejście na serwer - 

40:36 +/- - 

40:51  i próba prefire przez molo +b \ Wiec "próba prefire przez molo" wiedzialem ze bedzie probowal peeknac pod schodami i schody dlaczego? Skad? Juz mowie, jezeli poszlo info "CON" to kiedy zabilem fireboxy poszlo info "rampa" reasumujac jego kat peekowania byl lepszy od mojego lecz nie trafil mozemy to zobaczyc na ilustracji ze on poruszal sie ruchem krzywoliniowym przez co trudniej bylo go trafic lecz spudlowal przez co ja mialem lepsza pozycje i moglem go spokojnie repeekowac co 0.3ms i obijac az do smierci. Dlaczego spojrzalem na schody otoz dlatego ze kiedy ktos peekuje schody warto zrobic cos nazywanego double peek, crossfire zwal jak zwal chodzi o to ze mi trudniej bedzie zabic przeciwnika kiedy dwa cele beda ok. 433 unity od siebie bede musial flickowal ale ja zabilem pierwszy pod schodami przez co nie mogli zrobic tkz. crossfire, double peek i po prostu spudlowal  a ja sie wrocilem do rampy   {o co mi chodzi GRAFICZNIE https://imgur.com/a/BeMxQvB}

44:34 ciężko powiedzieć czy czekał na typa czy aż peekną, +/- skany na short przez smoke, i info że short jeszcze 1? +b \ czekalem az zpushuja jak zrobiliy to runde temu i sie udalo, a jak cos sie udaje to jasne jest to ze zrobia to ponownie. Jednak nie moglem pojsc mu plecy short gdyz wiedzialem ze bedzie snajper jest to idealna pozycja na trzymanie np. kranu,boxow czy tez shorta. A jak ze byl w po przedniej rundzie to znaczy ze musial byc i wtej bo to idealna pozycja glupio by bylo opuszczac takiej pozycji, jesli chodzi o skany to nie wiem o jakie dokladnie chodzi bo zadnych nie widzalem wiec tu sie nie wypowiem,  info że short jeszcze 1? Dlatego ze jezeli ktos peekuje {sideway}, zazwyczaj na high elo (semi high) dorzucony jest flash poniewaz gdy biegniemy sideway nie wazne w jaka strone to gdy zmienimy bron dorzucimy sami flash tracimy crosshair placement idealny oraz i tracimy momentum + pop flash znika i da sie +- skanowac 

48:26 widział -b - 

52:56 -b słyszałem do prawej wiec tam skanowałem XD nie wiem o co więcej mogło chodzi, info okno dlatego ze ktoś musiał dorzucić smoka, short dlatego ze było slychac jak skakali tyle mogę powiedzieć 

54:52 +/- instynkt zobaczyłem kawałek nogi można zobaczyć stop klatkę + dorzucili nade wiec musiałem uciekać odruchowy strzał żeby nie unscopowac 

55:40 -b znowu odruchowy noscope + zobaczyłem lufę i szybkie full auto z deagle 

59:07 +b / normalne strzaly nvidia color boost smoki sa bardziej przejrzyste

59:13 +b / slyszalem flash nie trafilem  

1:05:02 to + prefire boxy +b / normalny prefire 

Leek  

ban za 

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

http://861713.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1681836961-1681840916.zip

Rozpiska osoby która zgłosiła + to co ja znalazłem. Usunąłem te akcje które były czyste

39:51 - wejście na serwer

40:36 +/-

40:51 i próba prefire przez molo +b

44:34 ciężko powiedzieć czy czekał na typa czy aż peekną, +/- skany  przez smoke i na short, i info że short jeszcze 1? +b

50:34 wchodzisz cona na pełnej, wyraźnie słyszysz że obok typ strzela, ty go olewasz żeby dać kose na schodach XD +/- ale raczej spalone 

54:52 info 3 short+/- 

54:40 widzisz chłopa na midzie który idzie w prawą stronę, peekujesz z lewej strony boxów z prefire przy konie, jakbyś wiedział że tam będzie. mocno podejrzane

55:23 kluczowy moment. Nie miałeś prawa zobaczyć chłopa który wskoczył na shorta nie ma opcji XD ale od razu podajesz info że short

58:30 prefire gościa w conie który schodził na dół. Nawet nie miałeś jak go zobaczyć w takim szybkim czasie 

59:07 +b

59:13 +b

1:05:02 to + prefire boxy +b

@ UNBAN™ [CS:GO]

sitru  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 5
  • Wow 1
Opublikowano

40:56 +b
44:34 +b
47:20 +b
48:31 +b

Reszty nie muszę oglądać, decyzja @  Leek poprawna.

• Lubię to! 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.