Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: RIBO

Nick admina banującego: s0u (Bądź coś bardzo podobnego nie pamiętam)

Data/Mapa: 18.04.2023 / Mirage

SteamID:  STEAM 0:1:763945121

Serwer (mod): Serwer Only Mirage #7 Skiny,Kosy,Rękawiczki etc.                              

Opis sytuacji: Dostałem bana za wallhack'a gdzie nie używałem takiego oprogramowania. Nie wiem w jakim sposób mogę to udowodnić. Nawet nie do końca jestem świadom o jaką sytuację może chodzić, jeżeli dostanę rzeczywiste dowody mogę się z nich jak najbardziej wybronić. 

• Lubię to! 4
  • Opiekun CS 2
Opublikowano (edytowane)

Link do dema: http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20230418-1827-de_mirage.dem.zip

Rozpiska:

6:40 idealny skan przez smoke
9:00 prędkość 1/2 celujesz w shorta i w momencie gdy przeciwnik wychyla z okna twój celownik nagle przeskakuje prosto na niego
9:52 wyciągasz granat lecz nagle się rozmyślasz i wyciągasz deagle jakbyś się spodziewał, że akurat tam stoi przeciwnik
13:15 wchodzisz do jungli i zaczynasz się skradać celując we wnękę jakbyś po raz  kolejny wiedział, że jest tam przeciwnik 

20:35 idealny pick z twojej strony na gracza stojącego na schodach 

20:49 prędkość 1/2 taka sama sytuacja jak w minucie 9 celujesz w stronę schodów a nagle twój celownik przeskakuje na przeciwnika z rampy
21:10 czekasz perfidnie aż przeciwnik wyjdzie z jungli

24:26 zabijasz typa z mida potem celujesz w fire boxy gdzie spodziewasz się przeciwnika który wychyla od strony standardu
25:30 kolejny idealny pick tym razem na przeciwnika z shorta
27:29 wychylasz na przeciwnika stojącego przed rampą wcześniej celując prosto w jego model przez ściane
28:03 nie widziałeś jak przeciwnik wychodzi z ct a mimo to i tak idealnie się w niego wcelowujesz i go zabijasz

Edytowane przez S0u
sitru  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Sponsor
Opublikowano

Link do demaka: http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20230418-1827-de_mirage.dem.zip

Rozpiska:

6:40 -B zwykły scan

9:00 -B widział przeciwnika

9:52 +/- B

13:15 +B

20:35 -B najpierw przycelował a później strzelił

20:49 -B widział jak przeciwnik wyskakuje i zwyczajnie przesunął celownik

21:10 -B było słychać jak przeciwnik wskakuje do okna

24:26 -B po raz kolejny widział przeciwnika

25:30 -B

27:29 -B

27:29+/- B

Niewystarczające dowody wracaj do gry ;)

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.