Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż moją propozycją jest reset serwera Jailbreak. Odkąd gram na serwerze nie było żadnego resetu. Chodzi mi o reset ranków życzeń i buntów jak i reset szlugów. Po resecie, albo w trakcie proponuję, aby Play wgrał gangi, bo zapomniał ostatnim razem :) Stawki gangu już są chyba ustalone. Moim zdaniem po resecie każdy będzie miał równe szanse na założenie gangu, jak inni gracze. Spójrzmy na to ktoś gra 2 mies. i na oko bd miał ze 3-4k szlugów, ktoś gra tydzień i ma ich 200. Wgrywając gangi bez resetu, będzie duża dysproporcja, jeżeli będzie chodziło  ulepszanie statystyk w gangu. Dlatego proponuję zrobić reset i wgrać gangi. :)

2. Kolejną propozycją będzie wgranie na serwer blokady ilości CT względem TT. Tutaj załączam SS z problemem: http://pics.tinypic.pl/i/00653/uoapomwynjnf.bmp Jak widać na zdjęciu było 2 więźniów, i aż 3 strażników. Jest to śmieszne to każdy obstawi jedno wejście i nic nie da się zrobić. W regulaminie jest napisane 1CT=4TT, i taką blokadę można zrobić, żeby poniżej 4 więźniów nie mogło być więcej niż 1 strażnik.Powyżej 4 TT strażników może być więcej, ponieważ często na serwerze zdarza się tak, że na 8 więźniów 6 to SVIPy, i naprawdę ciężko to ogarnąć. Ale blokada dla więcej niż 1 strażnika poniżej 4 TT powinna być !!!

PS. Sorki za jakiekolwiek błędy, ale jest późno, a tylko teraz mam czas, żeby ogarnąć forum i zaproponować zmiany :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

1. Zawsze jest tak, że ktoś zacznie grać kilka dni, tygodni później, więc idąc tym tokiem rozumowania reset trzeba robić, mniej więcej co dwa dni...Twoja propozycja zbędna

2.Jestem jak najbardziej na TAK, nie może być więcej CT od TT, ludzie myślcie trochę

Opublikowano

1. Mi to rybka. 200 szlugów w tydzień ? ja nabijam 1k w 2 dni .. Ale też to się czy ktoś ma vipa/svipa czy nie ma w ogóle też i ;d

2. może i być/ 4tt=1ct moim zdaniem, bo i tak jak jest 5 vipów to wiesz . 3 ctków trzeba .

Opublikowano

Po krótce. W 1 propozycji chodzi mi o wgranie  gangów, bo Playu po prostu zapomniał. Po wgraniu proponuję zrobienia resetu, aby każdy gracz miał takie same szanse na założenie i rozwijanie gangu ( założenie gangu będzie za szlugi + umiejętności członków gangu też za szlugi, i jeśli ktoś ma 3k szlugów założy ten gang za 500 szlugów i ma jeszcze 2,5 na umiejętności) za dużo moim zdaniem, byłą duża dysproporcja jeżeli chodziło być o umiejętności gangów. Po resecie każdy by startował od zera, to też była by nie jako motywacja, żeby grać grać i zbierać szlugi na swój gang :) O to mi mniej więcej chodzi.

Opublikowano

1. Jestem na Tak. Po wgraniu gangów przydał by się reset.

2. Jeżeli jest to tylko możliwe to można wgrać ale jest to trochę zbędne. Dlaczego ? dlatego, że od takich spraw jest admin, a jeżeli CT by nie ogarniało i potrzebowało pomocy blokada uniemożliwiałaby dołączenie drugiej osobie do CT. 

Opublikowano

1. Jestem na Tak. Po wgraniu gangów przydał by się reset.

2. Jeżeli jest to tylko możliwe to można wgrać ale jest to trochę zbędne. Dlaczego ? dlatego, że od takich spraw jest admin, a jeżeli CT by nie ogarniało i potrzebowało pomocy blokada uniemożliwiałaby dołączenie drugiej osobie do CT.

O czym ty mowisz w podpunkcie 2. przecież teraz się "srają" za to że jest więcej osób w ct niż tylko 1 na 5 tt, nawet i jak nie ogarnia, taki jest regulamin przecież .. A jak jest inaczej mówią że admin sie opierdziela .. dla tego postanawiam 1ct - 4tt

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.