LeonZawodowiec07 Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 1. Nick (obecny oraz używane wcześniej, jeśli nie używałeś innych nicków napisz: "obecny nick | nie używałem innych nicków"): Leon Zawodowiec 2. Imię: Brian 3. Wiek: 18 4. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Leon Zawodowiec/mirage.katujemy.eu:27015/ 5. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem 2 razy administratorem na arenie 1vs1 (na katujemy). Myślę, że dobrze sprawowałem się w swojej roli. 6. Znajomość SourceModa [0/8]: 4/5 7. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]: TAK 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W zależności od tygodnia, ale myślę, że nawet do 12h. 9. Dlaczego Ty?: Tak jak już pisałem wyżej, byłem już administratorem. Wiem z czym wiąże się takie zobowiązanie, jestem pomocnym i opanowanym graczem. Myślę, że idealnie nadam się do tej roli, tym bardziej, że administratorów często jest brak na tym serwerze i nikt nie jest w stanie sprawdzić lub zbanować podejrzanej osoby. 10. Posiadasz mikrofon? [TAK/NIE]: TAK 11. SteamID: STEAM_1:0:63037728 12. Konto PRIME [TAK/NIE]: TAK 13. Akceptujesz regulamin serwera? [TAK/NIE]: TAK 14. Akceptujesz regulamin forum? [TAK/NIE]: TAK 15. Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów? [TAK/NIE]: TAK 5
Deserved .dERYL Posted April 17, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 17, 2023 - konto pod podanie + gt + wiek + doświadczenie Kolejna osoba którą kojarzę z serwera .. jest progres Mianowicie na serwerze często cię widzę, doświadczenie masz, więc nie mam nic przeciwko.. jestem za daniem ci szansy. 3 1
LeonZawodowiec07 Posted April 17, 2023 Author Posted April 17, 2023 58 minut temu, dERYL napisał(a): - konto pod podanie + gt + wiek + doświadczenie Kolejna osoba którą kojarzę z serwera .. jest progres Mianowicie na serwerze często cię widzę, doświadczenie masz, więc nie mam nic przeciwko.. jestem za daniem ci szansy. Konto na forum miałem już dawno. Wróciłem do CS'a jakoś ostatnio. Z tego co się dowiedziałem to było czyszczenie kont na forum i musiałem założyć nowe :D 4
uGH. Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 JESTEM NA TAK +Często widuje na serwerze + Doświadczenie + Były admin + gt +/- rzadko słyszę żebyś się odzywał 4 1
Turkuć Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 Jestem na tak + wiek + doświadczenie + gt + kojarzę z serwera 3 1
Luckyy Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 +wiek +GT +Doświadczenie -Aktywność na forum Jestem na tak. 2 1
Recommended Posts