Deserved Popular Post Rudzia Posted April 16, 2023 Investor Woman Deserved Popular Post Posted April 16, 2023 Czy uważasz, że technologia wpływa na nasze życie pozytywnie, czy negatywnie? 13 6
Katowicz Vanilla. Posted April 16, 2023 Sponsor VIP Deserved Woman Katowicz Posted April 16, 2023 Bardziej pozytywnie niż negatywnie. 7
ARi` Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Zależy od osoby. Na młodzież głównie negatywnie - pozytywnie tylko na pojedyncze przypadki. 8
MLK. Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Rabini nie są zdecydowani. Zapewne znajdą się jakieś pozytywy jak i negatywy. Dodatkowo zależy o jakiej technologi mówimy: sztuczna inteligencja, medycyna etc. 8
Sponsor sitru Posted April 16, 2023 Katowicz VIP Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Sponsor Posted April 16, 2023 Świat leci do przodu, teraz bez tych technologi ciężko by było sobie poradzić Więc pozytywnie 7
Deserved Namey Posted April 16, 2023 Donor Deserved Posted April 16, 2023 Na młodzież, myślę, że negatywnie. 7
walter biały Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Technologia idzie w dobrym kierunku, po prostu ludzie zle z niej korzystaja. 7
Leek Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Zależy jak na to patrzymy, każdy sznurek ma 2 końce ale myślę że jednak bardziej pozytywnie wpływa niż negatywnie. 7
Czleku Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Z jednej strony, technologia przyniosła wiele korzyści i ułatwień w naszym codziennym życiu. Dzięki niej możemy łatwiej i szybciej porozumiewać się z innymi ludźmi na całym świecie, mieć dostęp do nieograniczonej ilości informacji, dokonywać zakupów online, pracować z dowolnego miejsca na świecie itp. Wiele dziedzin życia, takich jak medycyna, transport, przemysł, kultura czy rozrywka, korzysta z nowoczesnych technologii, co przynosi wiele korzyści społeczeństwu. Z drugiej strony, technologia może negatywnie wpływać na nasze życie. Zbyt duża ilość czasu spędzana przed ekranem komputera czy smartfona może prowadzić do izolacji społecznej, braku aktywności fizycznej i zdrowotnych problemów. Dodatkowo, rozwój sztucznej inteligencji i automatyzacji pracy może prowadzić do bezrobocia oraz zwiększenia nierówności społecznych. Istnieje także ryzyko uzależnienia od nowych technologii oraz naruszenia prywatności i bezpieczeństwa danych. Podsumowując, technologia ma zarówno pozytywny, jak i negatywny wpływ na nasze życie. Ważne jest, aby umiejętnie korzystać z nowoczesnych rozwiązań, wykorzystując ich zalety, jednocześnie pamiętając o ich potencjalnych zagrożeniach i ryzykach. 6
Donor Fisha Posted April 16, 2023 Deserved Woman Donor Posted April 16, 2023 Wszystko ma plusy i minusy, ale moim zdaniem pozytywnie wpływa na moje życie 6
Deserved .dERYL Posted April 16, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 16, 2023 Na chwilę obecną wpływa dobrze 5
Legend czak Posted April 16, 2023 VIP Donor Legend Posted April 16, 2023 Technologia ogłupia, ułatwia życie, ale ogłupia, z czasem i tak wszystko za nas będzie robione także... 4
lilworm Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Nahh negatywnie Pokolenie tych dzieciaków teraz tylko wyzywa w Internecie zamiast bawić się na placu zabaw Sa oczywiscie plusy technologii ale ja tam wolałabym zostać w 2012 gdzie jeszcze umieliśmy żyć bez telefonów itp itd 4 1
shin- Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Wszystko ma swoje plusy i minusy ale myślę że bardziej negatywnie 4
Mejt Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Imo bardzo pozytywnie jeśli korzysta się z niej z głową. Ja dzięki technologii teraz zarabiam pieniądze i rozwijam się w różnych dziedzinach zawodowo, dlatego wszystko z głową:] 4
Donor jabba:d Posted April 16, 2023 Donor Posted April 16, 2023 Patrząc na dzisiejszą młodzież to negatywnie. 4
Luckyy Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Ciężko stwierdzić, jest bardzo dużo czynników, na które technologia wpływa negatywnie, ale raczej zdecydowanie więcej jest tych pozytywnych. 2
Recommended Posts