J0jo Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Nick na serwerze:kiloS- Wiek:17 Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT): https://www.gametracker.com/player/pałajestpotobystała%40gmail.com/51.83.164.152:27015/ https://www.gametracker.com/player/kiloS-/51.83.164.152:27015/ mało bo zmienialem nicki i tez po nowym ip mi sie zrestartowalo. Doświadczenie w adminowaniu:7/10 Znajomość sourcemoda [0/10]:6/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Dziennie dałbym rade po 7 h Dlaczego Ty?:Może pozwole sobie siebie opisać więc Cześć jestem Oliwier pochodzę z województwa Małopolskiego z miejscowości Gorlice uczęszczam do szkoły średniej na kierunek Technik pojazdów samochodowych.Moimi zainteresowaniami jest motoryzacja,programowanie oraz piłka nożna.W wolnych chwilach składam silniki które dostaje od wujka i tak zarabiam na moje zachcianki.Jak zostaje mi troche czasu to uczęszczam na siłownie oraz na tor wyścigowy pod nadzorem trenera driftu jeźdzę swoja bmw e36 po tuningu na 364 hp.Zajmuje się też swoim serwerem w minecraft oraz uczę się programować w JAVA,HTML,CSS.Lubię sobie pogrywać w takie gierki jak np CS:GO,Fortnite,Minecraft,League Of Legends.Uczęszczam też na nauki walki (kickboxing) uczęszczam do wicemistrza polski.Myślę że moje podanie się spodoba. :) a dlaczego ja ponieważ jestem osobą rozsądną oraz odpowiedzialną w tym co robię,pomagam ludzią w ich potrzebach oraz wniósł bym bardzo dużą aktywność na serwer oraz zaangażowanie. Posiadasz mikrofon?:Tak Kontakt: Discord:pudzi4n#7123 SID:STEAM_0:1:601504087 Posiadasz konto prime?:TAK kejmaN. April 15, 2023 Nick w grze i na forum ma być taki sam. https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/ 2 2
Investor Diego Posted April 15, 2023 Investor Posted April 15, 2023 Jeśli mogę być całkowicie szczery, to podanie jest kompletnym komentarzem npc, ten gracz nie ma nawet godziny na tym serwerze, w dodatku jestem prawie pewien, że to podanie jest całkowicie skopiuj i wklej z innego forum, jeśli się nie mylę z etykietą na "dlaczego ty". Widać więc, że to podanie nie zostało zbytnio przemyślane i jest tu tylko do zobaczenia oraz zwrócenia uwagi. Na pierwszym linku do gt, widać, że temu kandydatowi może brakować rozsądnej dojrzałości i poziomu kultury. Ten serwer ma ogromny potencjał, a także jest już jednym z najlepszych serwerów na forum, dlatego wierzę, że potrzebuje najlepszych administratorów, aby utrzymać go w ryzach. Jestem na nie 4
Czleku Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Jestem na NIE ---gt Pograj trochę na serwerze, pokaż co potrafisz. Według twoje gt masz przegrane na serwerze 1h. 3
VIP S!alker Posted April 15, 2023 VIP Posted April 15, 2023 Jeżeli chodzi o GT to była zmiana wszystkich osiągnięć, miałem około 700h, a na nowym GT mam jakoś 8h Jestem za daniem szansy +Wiek +Doświadczenie +Miły +/- GT. Może 3 ostatnie dni nie powalają, ale tak jak wspomniałem był reset GameTrackera Kojarzę gracza z pod kilku nicków z racji resetu GT ciężko zweryfikować jego prawdziwą aktywność. 42 minuty temu, Diego napisał(a): Na pierwszym linku do gt, widać, że temu kandydatowi może brakować rozsądnej dojrzałości i poziomu kultury. Gracz jest dojrzały i rozsądny. Czasem można ustawić sobie głupi nick (Sam kiedyś takie ustawiałem w formie "żartu"). 3
Deserved .dERYL Posted April 15, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 15, 2023 Wydaje mi się że twoje podanie nie powinno być w tym miejscu co jest ze względu że nie podałeś żadnego argumentu dlaczego ty?.. fajnie mieć pasję i rozwijać się zawodowo, lecz tutaj trzeba mieć dobry gt oraz mieć czas do bycia adminem a wnioskując z podania tego nie widać. Jestem na nie. 4
MLK. Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts