Jump to content

Recommended Posts

• Investor
Posted

1. Nick: Diego

2. Imię: Natan

3. Wiek:  18 lat

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze):  https://www.gametracker.com/player/Diego/mirage.katujemy.eu:27015/ ( Jestem zarejestrowany na tym serwerze od około 2 lat jeżeli

chodzi o staż )

image.png.eb1a9fc328591b1fbdbedd4aff1c4a79.png

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym):  W przeszłości miałem przywilej administrowania serwerem areny około rok temu, właśnie wróciłem do gry, ale to nie powstrzymało mnie w posiadaniu pewnej wiedzy o grze i administrowaniu graczami. W przeszłości próbowałem również stworzyć własny serwer z paczką przyjaciół, jednak w tamtym czasie nie miałem szczęścia finansowego.

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: Będę w stanie utrzymać lub nawet przekroczyć minimalny okres czasu administratora. (Około 5-7 godzin tygodniowo bez problemu se poradzę)

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 7

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]:  Jeśli chodzi o pytanie, czy jestem godny bycia administratorem, to po prostu ze względu na moją wiedzę o grze, dyspozycyjność i umiejętność bycia kontrolowanym w bardzo stresujących sytuacjach, uważam, że mogę być odpowiednim kandydatem na to stanowisko. Jak wspomniałem wcześniej, mam dość dobry zestaw umiejętności jako administrator. Podchodzę do każdej sytuacji z dojrzałością i dyscypliną w razie potrzeby. Jestem bardzo przyjazną osobą i przez kilka dni udało mi się dogadać z graczami na tym serwerze. Moja dyspozycyjność czasowa jest bardzo korzystna, jestem dostępny przynajmniej raz dziennie, nawet jeśli chodzi o krótkie sesje lub długą rozmowę. Jestem bardzo kreatywny, zawsze mam coś na głowie, jeśli to propozycja, a nawet błąd. Jestem aktywny na forum, więc mogę pokazać swoją aktywność również na tym dziale. Ponadto spełniam wszystkie wymagania na takową posadę.

9. Konto PRIME [TAK/NIE]:  Tak

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]):  Posiadam

11. SID (SteamID): STEAM_1:0:190667102

12. Kontakt: Discord, teamspeak, steam 

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]: Tak
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]: Tak

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]: Zapoznałem

• Like 6
  • Deserved
Posted

Kojarzę cię z serwera więc to już plus :leonardo:

Przechodząc do konkretów, słuchaj fajnie że od 2 lat jesteś z nami, lecz twoje gt z ostatniego 

miesiąca tego nie pokazuje. Jeżeli  chodzi o resztę uważam że całkiem spoko się przedstawiłeś.

Na chwilę obecną jestem neutralny.

• Like 6
  • Donor
Posted

Ciągle waliłes mi heady to już - xD

A tak poważnie neutral ale wydaję mi się że wyrobisz szybko sobie na tak u pozostałych stałych graczy tam;)

+/- GT

+Staż

+Chęci

• Like 4
  • I love it 1
  • VIP
Posted

+wiek

+staż

Duży minus za brak aktywności w ostatnim czasie , w ciągu miesiąca tylko 3 dni  byłeś aktywny . 

• Like 4
Posted

Trochę krótka ta aktywność pograj jeszcze trochę i zapraszam do następnego podania za tydzień 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.