Investor Diego Posted April 14, 2023 Investor Posted April 14, 2023 1. Nick: Diego 2. Imię: Natan 3. Wiek: 18 lat 4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/Diego/mirage.katujemy.eu:27015/ ( Jestem zarejestrowany na tym serwerze od około 2 lat jeżeli chodzi o staż ) 5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): W przeszłości miałem przywilej administrowania serwerem areny około rok temu, właśnie wróciłem do gry, ale to nie powstrzymało mnie w posiadaniu pewnej wiedzy o grze i administrowaniu graczami. W przeszłości próbowałem również stworzyć własny serwer z paczką przyjaciół, jednak w tamtym czasie nie miałem szczęścia finansowego. 6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: Będę w stanie utrzymać lub nawet przekroczyć minimalny okres czasu administratora. (Około 5-7 godzin tygodniowo bez problemu se poradzę) 7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 7 8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]: Jeśli chodzi o pytanie, czy jestem godny bycia administratorem, to po prostu ze względu na moją wiedzę o grze, dyspozycyjność i umiejętność bycia kontrolowanym w bardzo stresujących sytuacjach, uważam, że mogę być odpowiednim kandydatem na to stanowisko. Jak wspomniałem wcześniej, mam dość dobry zestaw umiejętności jako administrator. Podchodzę do każdej sytuacji z dojrzałością i dyscypliną w razie potrzeby. Jestem bardzo przyjazną osobą i przez kilka dni udało mi się dogadać z graczami na tym serwerze. Moja dyspozycyjność czasowa jest bardzo korzystna, jestem dostępny przynajmniej raz dziennie, nawet jeśli chodzi o krótkie sesje lub długą rozmowę. Jestem bardzo kreatywny, zawsze mam coś na głowie, jeśli to propozycja, a nawet błąd. Jestem aktywny na forum, więc mogę pokazać swoją aktywność również na tym dziale. Ponadto spełniam wszystkie wymagania na takową posadę. 9. Konto PRIME [TAK/NIE]: Tak 10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): Posiadam 11. SID (SteamID): STEAM_1:0:190667102 12. Kontakt: Discord, teamspeak, steam 13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]: Tak 14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]: Tak 15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]: Zapoznałem 6
Deserved .dERYL Posted April 14, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 14, 2023 Kojarzę cię z serwera więc to już plus Przechodząc do konkretów, słuchaj fajnie że od 2 lat jesteś z nami, lecz twoje gt z ostatniego miesiąca tego nie pokazuje. Jeżeli chodzi o resztę uważam że całkiem spoko się przedstawiłeś. Na chwilę obecną jestem neutralny. 6
Donor jabba:d Posted April 14, 2023 Donor Posted April 14, 2023 Ciągle waliłes mi heady to już - xD A tak poważnie neutral ale wydaję mi się że wyrobisz szybko sobie na tak u pozostałych stałych graczy tam;) +/- GT +Staż +Chęci 4 1
VIP S3nt Posted April 14, 2023 VIP Posted April 14, 2023 +wiek +staż Duży minus za brak aktywności w ostatnim czasie , w ciągu miesiąca tylko 3 dni byłeś aktywny . 4
hudinii Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Trochę krótka ta aktywność pograj jeszcze trochę i zapraszam do następnego podania za tydzień 1
Recommended Posts