XxKeLLy_ Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Twój nick: ★K€LL¥★ Nick admina banującego: Marcivn Data/Mapa: 1:37 | 11/04/2023 Mirage SteamID: STEAM_1:0:145994772 Serwer (mod): Only Mirage #2 Opis sytuacji: Nie będę się rozpisywał znowu ban na 30 min powód : zmień nick. € - Znak euro – abrewiatura do oznaczania waluty euro, która jest oficjalnie stosowana w strefie euro w Unii Europejskiej. ¥ - Jen japoński to oficjalna waluta Japonii. Jej międzynarodowy symbol to JPY a z gwizdkami ludzie jakoś noramalnie grają PS. Nie są to żadne itd tylko oficjalnie uznane symbole w świecie więc proszę o zaprzestanie banowania, bo to bez sensu hudinii April 11, 2023 kara czasowa juz minela nie spam w dziale 2
Marcivn Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 XD nie osłabiaj mnie bo zaraz odpoczniesz dzień jak kolejny raz wbijesz na tym samym nicku i będziesz pisał 3 odwołanie, skoro ci wytłumaczyłem jak sytuacja wygląda dostosuj się do regulaminu i nie zawracaj dupy takimi postami dziękuje kejmaN. April 11, 2023 Daruj sobie tę złośliwość i prowokacje do gracza. 1 1
XxKeLLy_ Posted April 11, 2023 Author Posted April 11, 2023 w takim przypadku proszę o zaktualizowanie regulaminu i rozszerzenie go w podpunkcie o znakach w nicku, bo ja nie widzę w nim problemu nie jest w żadnym stopniu obraźliwy i nie przeszkadza w funkcjonowaniu na serwerze, więc jak komuś się nudzi i nie daje pograć przez taką duperele to ja nie wiem kogo wy tu macie w administracji. Odechciewa się grać przez takich ludzi naprawde... 2
Recommended Posts