sobaneq Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Nick z serwera: SOBAN Wiek: 20 Mutacja głosu: Tak Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Soban/145.239.16.134:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Przez bardzo długi czas bylem adminem na nie istniejącej juz serwerowni ********. Znajomość sourcemoda [0/10]: 4 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Myślę że około 2 godzin Dlaczego Ty?: Jako dodatkowy admin byłbym bardzo pomocny oraz taka osoba jak ja sprawiłaby, że rozgrywka na serwerze stała by się o wiele przyjemniejsza. W grze mam przegrane około 2,5k godzin, a co za tym idzie posiadam znaczne juz doświadczenie i jestem w stanie rozpoznać czy dana osoba gra czysto czy tez czituje. Staram sie być mało konfliktowym graczem a na serwerze chciałbym by panowała kultura na najwyższym poziomie, no i przede wszystkim sytuacje w których na serwerze nie ma żadnego admina a gracze robia co im sie podoba nie miałyby miejsca! bądź było by to rzadkośćią. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: DC: SOBAN#4143 SID: STEAM_1:0:512409587 Posiadasz konto Prime?: Tak Night0oo April 9, 2023 (edited) +1 za czerwoną czcionkę bez przesady + nie reklamuj innych sieć //PISEMNE co do reklamy Edited April 10, 2023 by Night0oo zymmu April 9, 2023 Szybka rekrutacja ON ⇨KLIK
MLK. Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts