Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick z serwera:  SOBAN

Mutacja głosu:  Tak
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):  https://www.gametracker.com/player/Soban/145.239.16.134:27015/
Doświadczenie w adminowaniu:  Przez bardzo długi czas bylem adminem na nie istniejącej juz serwerowni ********.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 4
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:  Myślę że około 2 godzin
Dlaczego Ty?:  Jako dodatkowy admin byłbym bardzo pomocny oraz taka osoba jak ja sprawiłaby, że rozgrywka na serwerze stała by się o wiele przyjemniejsza. W grze mam przegrane około 2,5k godzin, a co za tym idzie posiadam znaczne juz doświadczenie i jestem w stanie rozpoznać czy dana osoba gra czysto czy tez czituje. Staram sie być mało konfliktowym graczem a na serwerze chciałbym by panowała kultura na najwyższym poziomie, no i przede wszystkim sytuacje w których na serwerze nie ma żadnego admina a gracze robia co im sie podoba nie miałyby miejsca! bądź było by to rzadkośćią.

Posiadasz mikrofon?:  Tak 
Kontakt:  DC: SOBAN#4143
SID:  STEAM_1:0:512409587

Posiadasz konto Prime?:  Tak

Night0oo   (edited)

+1 za czerwoną czcionkę bez przesady + nie reklamuj innych sieć //PISEMNE  co do reklamy 

Edited by Night0oo
zymmu  

Szybka rekrutacja ON ⇨KLIK

• 6 months later...
Posted

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.