Jump to content

Recommended Posts

Posted

1. Nick:HULK OLO

2. Imię: Oliwier

3. Wiek: 17

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/HULK OLO Katujemy.eu/145.239.16.89:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym):Byłem adminem 3 lata temu na jakimś serwerze(nie pamiętam już na jakim)

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer? od poniedziałku do czwartku 0h,ponieważ nie ma mnie w domu ale od piątku do niedzieli min 3-4h  

7. Dlaczego Ty? (prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania):Jestem miły jak tylko mogę dla graczy na serwerze, wszystko można ze mną załatwić staram się pomoc w  każdej sprawie każdemu graczowi. Wydaje mi się, że gracze przez moje dogadywanie się z nimi lubią mnie. Chciałbym  jeszcze dodać, że ostatnio jak wchodzę na serwer coraz więcej jest młodszych osób które często zachowują się w nie odpowiedni sposób oraz coraz więcej spotykam graczy którzy wspomagają się np: WH i psują innym rozgrywkę  a tak zachowania jak wiemy powinny być w jakiś sposób karane na serwerze. Jeśli dana będzie mi szansa na wykazanie się mogę obiecać, że wykorzystam ją tak dobrze jak tylko będę mógł 

8. Konto PRIME (tak/nie): Nie ale 590h w cs)

9. Posiadasz mikrofon? (tak/nie): TAK

10. SID (SteamID):76561199146328164

11.Zaznajomiłeś się, oraz akceptujesz regulamin serwera, taryfikator? (tak/nie): TAK

12. Kontakt: steam.forum

kejmaN.  

Nick na forum i w grze ma być taki sam.

https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

hudinii   (edited)

przyjrzyj się dokładnie na wzór podania oraz wymagania i  zapraszam do następnego podania za tydzień 

Edited by hudinii
  • Like 1
  • Haha 1
Posted

Jestem na NIE

- Wzór nieprawidłowy do podania

- Brak konta PRIME

+/- GT

+/- doświadczenie

- aktywność na forum

• Like 2
  • Deserved
Posted

Jestem na nie.

+ gt

- dja?

- sid

- prime

- całokształt

Coś kolegę kojarzę, ale nie przypominam sobie żeby się coś wql odzywał ..

więc nie za bardzo wiem jak i komu tam pomagasz.

Po za tym w poprzednim podaniu gdzie starałeś się na opiekuna napisałeś takie coś:

""image.png.fe8e925a9bf45bcd69bb192dedcb85bf.png""

Więc niezbyt mi się wydaje że będziesz mieć czasu na grę.
P.s. Jeżeli czytałeś wymagania admina OM#1 to masz tam podane min.5h a  twoje 3-4h w weekendy tego nie spełnią.

Powodzenia!

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.