HULK OLO Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 1. Nick:HULK OLO 2. Imię: Oliwier 3. Wiek: 17 4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/HULK OLO Katujemy.eu/145.239.16.89:27015/ 5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym):Byłem adminem 3 lata temu na jakimś serwerze(nie pamiętam już na jakim) 6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer? od poniedziałku do czwartku 0h,ponieważ nie ma mnie w domu ale od piątku do niedzieli min 3-4h 7. Dlaczego Ty? (prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania):Jestem miły jak tylko mogę dla graczy na serwerze, wszystko można ze mną załatwić staram się pomoc w każdej sprawie każdemu graczowi. Wydaje mi się, że gracze przez moje dogadywanie się z nimi lubią mnie. Chciałbym jeszcze dodać, że ostatnio jak wchodzę na serwer coraz więcej jest młodszych osób które często zachowują się w nie odpowiedni sposób oraz coraz więcej spotykam graczy którzy wspomagają się np: WH i psują innym rozgrywkę a tak zachowania jak wiemy powinny być w jakiś sposób karane na serwerze. Jeśli dana będzie mi szansa na wykazanie się mogę obiecać, że wykorzystam ją tak dobrze jak tylko będę mógł 8. Konto PRIME (tak/nie): Nie ale 590h w cs) 9. Posiadasz mikrofon? (tak/nie): TAK 10. SID (SteamID):76561199146328164 11.Zaznajomiłeś się, oraz akceptujesz regulamin serwera, taryfikator? (tak/nie): TAK 12. Kontakt: steam.forum kejmaN. April 7, 2023 Nick na forum i w grze ma być taki sam. https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/ hudinii April 11, 2023 (edited) przyjrzyj się dokładnie na wzór podania oraz wymagania i zapraszam do następnego podania za tydzień Edited April 11, 2023 by hudinii 1 1
Ciepliś Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Jestem na NIE - Wzór nieprawidłowy do podania - Brak konta PRIME +/- GT +/- doświadczenie - aktywność na forum 2
Deserved .dERYL Posted April 8, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 8, 2023 Jestem na nie. + gt - dja? - sid - prime - całokształt Coś kolegę kojarzę, ale nie przypominam sobie żeby się coś wql odzywał .. więc nie za bardzo wiem jak i komu tam pomagasz. Po za tym w poprzednim podaniu gdzie starałeś się na opiekuna napisałeś takie coś: """" Więc niezbyt mi się wydaje że będziesz mieć czasu na grę. P.s. Jeżeli czytałeś wymagania admina OM#1 to masz tam podane min.5h a twoje 3-4h w weekendy tego nie spełnią. Powodzenia! 3
Recommended Posts