Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: Joseph Stalin ☭

2. Imię:  Kacper

3. Wiek: 23

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/Joseph Stalin ☭/mirage.katujemy.eu:27015/ https://www.gametracker.com/player/Joseph Stalin ☭ Katujemy.eu/mirage.katujemy.eu:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): adminem byłem wiele razy w tym raz opiekunem  także wiem co się z czym je 

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?:6-8 h do 10 

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 7

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]: Wróciłem do gry po sporawej przerwie gdzie już nie jara mnie wbijanie 10 lvl na faceit więc postanowiłem pograć na serwerze, mimo tego że nie gram naście miesięcy to sądzę że jestem "rozpoznawalny".  Dlaczego ja? hmm składam podanie ze względu na to że sporawa część administracji wnioskuje, że się uczy etc. Niestety czasami brakuje tego admina i problem się pojawia szczególnie rankami dlatego bo przychodzą Osoby z wspomagaczami i psują rozgrywkę innym graczom i chciałbym temu zapobiec na miarę moich możliwości. Mam spory staż w cs jestem w stanie rozpoznać czy dany delikwent ma coś za uszami. Nie doświadczyłem negatywnych relacji z żadnym z graczy bądź administracji więc sądząc mam dobre stosunki z graczami na serwerze. PS. Jeśli takowy nick przeszkadza jestem w stanie go zmienić.

9. Konto PRIME [TAK/NIE]: TAK

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]):  TAK

11. SID (SteamID): 76561198165491187

12. Kontakt:  FB, forum, steam

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]: TAK
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]: TAK

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]: TAK 

• Lubię to! 4
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na TAK

+/- GT

+ wiek

+ doświadczenie

+ fajnie rozpisane podanie

• Lubię to! 3
Opublikowano

JESTEM NA TAK

+wiek 

+doświadczenie 

+podanie

+/- gt

• Lubię to! 4
Opublikowano

Jestem na TAK

+ GT 

+ znajomosc sm

+ wiek

+ doświadczenie 

POWODZENIA!!!

• Lubię to! 4
Opublikowano

+wiek

+aktywność

+GT

+sympatyczny kolega

-aktywność na forum

Na tak

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.