KemiQ Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 Nick: KemiQ Wiek: 17 SteamID: STEAM_1:0:160999673 Staż na serwerze: od sierpnia 2022(110h) Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KemiQ/51.83.214.210:27015/ Doświadczenie w byciu adminem?: Tak Znajomość SourceMod [1-5]: 4 Konto Prime?: Tak Sprawny mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Jestem w stanie poświęcić 2/3 godziny zależnie od dnia. Dlaczego właśnie Ty?:Będąc aktywnym ostatnim czasem na serwerze, spotkałem się z wieloma sytuacjami, gdzie był potrzebny admin, ponieważ niektórzy gracze utrudniali grę innym poprzez cheatowanie, nadużywanie mikrofonu, oraz nie spełnianie celów mapy, a, że jestem osobą, która ceni sobie komfort gry, chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze, aby takich sytuacji było jak najmniej. Jako admin mam spore doświadczenie (również na tym serwerze), oraz potrafię bezproblemowo dogadać się z każdym graczem. 2
ayah Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Jestem na Tak + wiek + aktywnosc + doswiadczenie + staz + relacja z graczami POWODZENIA KEMIQ 1
seru Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Jestem neutral -/+ staż jak nie staż, większość czasu nie grane +/- aktywność w ostatnim czasie spoko, chociaż na ostatnie 30 dni nie wygląda już tak zachęcająco + wiek +/- na serwerze nie widziałem, żebyś się udzielał/odzywał, więc nie wiem skąd kolega wyżej ma tą "relacje z graczami" Tak czy siak, powodzenia. 1 1
aadad2ddasd Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 (edited) jestem na tak +wiek +staż +doświadczenie +aktywność Ogółem ziomek ogarnia, w c**j aktywny jest na serwerze. Edited April 7, 2023 by Słodziak_ CRUSH April 7, 2023 Cenzuruj przekleństwa !! 1
CRUSH Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 (edited) Jest nas dosyć sporo w administracji lecz za twoją wzorową aktywność damy ci szansę !! Okres próbny 2 tygodnie Edited April 7, 2023 by Słodziak_ 1 1
Recommended Posts