Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: czołowy zawodnik 

Nick admina banującego: 11 `kab

Data/Mapa: 05-04-23 18:17:00 mirage

SteamID: STEAM_1:1:113864737

Serwer (mod): Katujemy.eu ★ | ONLY MIRAGE #6                               

Opis sytuacji: Grałem, rozdałem heady (pewnie adminowi) dostałem bana, koniec. Dajcie emerytowi ub, pozdrawiam, czołem.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Demo: https://597.gotv.pro/srv61291/auto0-20230405-180825-1324212379-de_mirage-____Katujemy.eu_______ONLY_MIRAGE__6__128TR___FREEVIP_21-8__STICKERS___AGENTS___SVIP___SKINS___KNIFE___GLOVES___MVP___PL.dem.zip

Więc może pocznijmy od tego, że dosyć długo zastanawiałem się nad zbanowaniem. Twój całokształt gry jest dość podejrzany, do tego ten steam nie przekonuje mnie jeżeli chodzi o skilla ;) 

Więc tak: 

3:26 - Widzisz gościa box, nagle prefire na lewo tak jak miałbyś pewność, że na pewno tam wychyli. Ale uznajmy, że zapobiegawczo panica gaming 

4:25 - Dosłowne wychylenie tak jakbyś wiedział szybki killek po czym 4:44 wlatujesz sobie schody i z pewnością lekki prefire na rampie 

5:40 - Idziesz sobie midem, wchodzisz w smoka i dostajesz bęcki. Cofasz obity ale już wiesz, że gość peeknie i jesteś wcelowany. 

5:55 - Cofasz idealnie z mida po w/w akcji z pewnością, że są tam 3 free kille. Czyścisz i cofasz z powrotem XD 

6:08 - Kille spoko, gość przechodzący z okna to już trochę podejrzane, ale mogłeś usłyszeć tupnięcie. Natomiast gość na afk już był wiadomy. 

6:30 - Lecisz sobie underek, po czym już wychodząc wiesz, że na aps stoi przeciwnik

7:15 - dziwna akcja 

8:00 do końca - tu cała akcja to jest złoto, wychylasz tym midem tak jakbyś miał 100% pewności, że i tak przeciwnik na pewno nie stoi nigdzie wcelowany. Peekujesz leader po czym z powrotem cofasz idealnie wiedząc, że jest frag. Idziesz B, widzisz przeciwnika za carem ale wiesz, że nic na ten moment  nie zrobisz i trzeba przeczekać. 

Jak dla mnie cała gra dosyć podejrzana, bardzo chaotyczna, w większości po prostu wiesz, że przeciwnik będzie w tym miejscu. Uwierzył bym gdyby większość z tych killi była na odległości słyszalne, natomiast większość wygląda jak celowe wchodzenie na fraga. Tyle. 

Leek  

Decyzja 48h 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.