Jump to content

Recommended Posts

• Donor
Posted

Nick z serwera: ★ 252u ★

Mutacja głosu: tak
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/★ 252u ★/145.239.16.134:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już administratorem na dwóch innych serwerach. 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10 ( nie siedzę w pluginach) 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie to napewno minimum 2 godzinki 
Dlaczego Ty?: Jestem na serwerze codziennie, każdy stały gracz mnie kojarzy.  Jestem doświadczonym graczem co jest ogromnym atutem, sprawdzanie graczy to moja specjalność. Myślę ze bardzo bym się przydał zwłaszcza teraz gdy adminów jest mało a przynajmniej ich aktywność na serwerze jest znikoma. Napewno sprawdziłbym się w szeregach administracji :)

Posiadasz mikrofon?: tak 
Kontakt: Steam/Discord
SID: STEAM_1:1:442473350

Posiadasz konto Prime?: tak 

zymmu  

Popraw swoją kulturę na serwerze.

• Like 2
  • KAT 1
  • Haha 3
Posted

Dzień dobry a więc tak: 

- Kultura (czasem masz z nią problem) 

+ Gt jesteś bardzo aktywnym graczem z dużym doświadczeniem

+Nie raz pomagałeś mi lub pisałeś apropo odpaleńców

+Podanie sensowne niewygórowane

+Wiek oraz konto na forum(nie jest pod podanie)

Reasumując wszystkie argumenty dochodzę do fundamentalnej konkluzji iż: 

Przyda się osoba z doświadczeniem oraz zaangażowaniem w serwer. Jestem na TAK

• Like 2
  • I love it 1
Posted

+staż
+godzinki
+podanie
+ogarnia
-kultura

Jestem Na Tak

• Like 2
  • KAT 1
  • I love it 1
  • Donor
Posted
  • Mam mieszane uczucia co do twojej kandydatury na admina, raz masz spoko humor i nie wchodzisz bynajmniej jeśli chodzi o moją osobę w konflikt albo próbujesz mnie prowokować i przy tym zdarzy ci się zapomnieć i rzucisz jakieś wyzywisko w moją stronę.

• Raz mi grozisz skargą po przykładowej sytuacji gdzie z dwoma innymi graczami bustowaliscie się na CT przy tym inni gracze reportowali was że przeszkadzacie w graniu bo zdarzyła się nawet sytuacja że zostaliście sami podczas rundy to dostałeś 2 kicki i gdy ja lub bodajże inny Admin cię poinformował że powtórzy się jeszcze raz sytuacja to zostaniesz ukarany banem to odpowiedziałeś że się odwołasz i skargę napiszesz.

• Hmm, lecz też posiadasz plusy, takie jak; 

• +Staż.

• +Zaangażowanie do serwera (np. Zgłaszanie cheaterow lub innych delikwentów łamiących regulamin)

• +GT, praktycznie dzienna aktywność.

• +Wnioskując po tym że jest nas tylko 5 i bardzo jest potrzebna pomoc jestem w stanie przymknąć oko na te slabe akcje które miałeś ponieważ wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i nikt nie jest z nas idealny.

• Jestem za szansą na okres próbny i mam nadzieję że sobie jej nie zmarnujesz. Powodzenia!

@  252u  nie odpowiada się pod swoim podaniem tylko używa opcji ,,edytuj" 

• Like 1
  • KAT 1
  • Thanks 1
  • Donor
Posted
13 godzin temu, Jabba_ napisał(a):
  • Mam mieszane uczucia co do twojej kandydatury na admina, raz masz spoko humor i nie wchodzisz bynajmniej jeśli chodzi o moją osobę w konflikt albo próbujesz mnie prowokować i przy tym zdarzy ci się zapomnieć i rzucisz jakieś wyzywisko w moją stronę.
  • Raz mi grozisz skargą po przykładowej sytuacji gdzie z dwoma innymi graczami bustowaliscie się na CT przy tym inni gracze reportowali was że przeszkadzacie w graniu bo zdarzyła się nawet sytuacja że zostaliście sami podczas rundy to dostałeś 2 kicki i gdy ja lub bodajże inny Admin cię poinformował że powtórzy się jeszcze raz sytuacja to zostaniesz ukarany banem to odpowiedziałeś że się odwołasz i skargę napiszesz.
  • Hmm, lecz też posiadasz plusy, takie jak; 
  • +Staż.
  • +Zaangażowanie do serwera (np. Zgłaszanie cheaterow lub innych delikwentów łamiących regulamin)
  • +GT, praktycznie dzienna aktywność.
  • +Wnioskując po tym że jest nas tylko 5 i bardzo jest potrzebna pomoc jestem w stanie przymknąć oko na te slabe akcje które miałeś ponieważ wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i nikt nie jest z nas idealny.
  • Jestem za szansą na okres próbny i mam nadzieję że sobie jej nie zmarnujesz. Powodzenia!

Bardzo dziękuje za szczerą opinie jednak pragnę ci przypomnieć ze tonacje głosu można odbierać różnie. Ja cię jedynie informowałem że w przypadku bana zostaną podjęte wobec ciebie czy tez innego administratora odpowiednie kroki (odwołanie oraz skarga). Wielokrotnie wspominałem o odwołaniu czy skardze ponieważ gdy w danej sytuacji regulamin jest po mojej stronie to mam do tego pełne prawo. W regulaminie nie ma nic o tym, że nie można podsadzać się na dane miejscówki. Jest zakaz korzystania z duble jumpa ale w obu przypadkach dało się tam wskoczyć bez tego. Jeszcze raz dziękuję, dobrze na to wszystko spojrzeć z perspektywy osoby która jest już dłuższy czas w szeregach administracji :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

- kultura jaką reprezentuje jest równa -1000 n.p.m.
+znaj. sourcemoda
+godziny GT

Wydaje mi się, że najważniejsze u admina jest świecenie przykładem kultury. Chłopak takowej nie posiada. 
Imo nie aczkolwiek powodzenia.

• KAT 1
  • Thanks 1
  • Donor
Posted
20 minut temu, YAMI napisał(a):

- kultura jaką reprezentuje jest równa -1000 n.p.m.
+znaj. sourcemoda
+godziny GT

Wydaje mi się, że najważniejsze u admina jest świecenie przykładem kultury. Chłopak takowej nie posiada. 
Imo nie aczkolwiek powodzenia.

grunt to mieć dystans amigo :) 

a co do kultury  "we can change it, there are no impossible things"

tak czy siak dziękuje za opinie :)

• Like 1
  • 6 months later...
Posted

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.