iann Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 1. Nick: Iann Katujemy.eu 2. Imię: Piotr 3. Wiek: 17 4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/iann Katujemy.eu/145.239.16.89:27015/ 5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): tak rok temu lecz serwer odwiedzało coraz mniej osób i rzucziłem to 6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: w tym tyogdniu 23h a tak ogólnie 20h na spokojnie dam rade 7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]:3 8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]: chciałbym zostać adminem na tym serwerze dlatego gdy czasem gram to nie ma praktycznie admina nie mówię że wcale ich nie ma ale zdarzają się sytuacje gdzie wchodzi śmieszny dzieciak i gra na wallhacku i to każdy widzi ale nie może go nikt zbanować spędzam dużo czasu na tym serwerze i umiem rozpoznać kto jest czysty a kto lata bez karnie na wallhacku jestem w stanie temu zapobiec 9. Konto PRIME [TAK/NIE]: Mam w planach kupić PRIME ale aktualnie nie posiadam 10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): TAK 11. SID (SteamID): STEAM_1:0:761918728 12. Kontakt: jqsiu#7054 13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]:TAK 14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]:TAK 15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]:TAK 3 1
Deserved .dERYL Posted April 2, 2023 Sponsor VIP Deserved Posted April 2, 2023 + wiek + dlaczego ja +/- gt - prime Jestem neutralny z nutką na nie:/ Widać że się nie poddajesz lecz nadal nie spełniasz wymagań, mimo uwag z poprzedniego podania.' Niby grasz na serwerze, nawet zacząłeś się komunikować z innymi, lecz twoje gt, gdzie potrafisz trochę pograć a następnie nie ma cię 2 dni mnie nie przekonuje, również brak statusu prime który jednak jest dość ważny. Ale miło widzieć że "dlaczego ja" w końcu napisałeś szczerze niż jakiś ułożony wierszyk z wcześniejszych podań. POWODZENIA! 3
Bigaj Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Jestem raczej Neutralny +GT masz na prawde fajne +Wiek +Chęci - i to duzy to brak konta prime Powodzonka 3
VIP S3nt Posted April 2, 2023 VIP Posted April 2, 2023 +/- GT -brak konta prime -doświadczenie Jestem na nie 3
Turkuć Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) Jestem za daniem ci szansy -/+ doświadczenie łatwo się nauczyć - PRIME +chęci +wiek +/- gt Edited April 2, 2023 by Turkuc Niejadek:( 3
33Skiller33 Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Jestem na Nie ale można dać mu szanse +/-wiek Twój Main https://steamcommunity.com/profiles/76561199218632461 masz Vaca -Prime +/- GT 3
Donor SITA katujemy.eu Posted April 2, 2023 Donor Posted April 2, 2023 +chęci +GT +staż na serwerze często cie widać +podanie Dałbym szanse proponuje okres próbny . 1 2
Luckyy Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) +gt -brak prime -słaba aktywność na forum -ostatnio słyszałem, jak kogoś obraziłeś Na nie Edited April 2, 2023 by Luckyy 2
Joseph Stalin Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Mimo, że jestem w miarę nowy na serwerze to i tak wypowiem się +GT + widoczny grajek na serwerze - Prime Z własnego doświadczenia wiem (idk ile grasz w csgo) ale dawanie informacji, że chcesz kupić prime a kupić prime to dwie różne rzeczy chodzi o to że rzadko kiedy ludzie dotrzymują słowa szczególnie w internecie. Moją propozycją jest kup tego prime udowodni że dotrzymujesz tego słowa i wtedy 100% będziesz miał większą szanse na zdobycie tego admina. na ten moment NEUTRAL w momencie posiadania prime +
flursonn Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 +gt +często widoczny na serwerze -brak prime -małe doświadczenie Narazie neutral na nie, z prime neutral na tak
Donor jabba:d Posted April 4, 2023 Donor Posted April 4, 2023 Niestety na nie. W wymaganiach jasno jest napisane że trzeba posiadać prime. -Prime -Doświadczenie +Chęci +GT
Recommended Posts