Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość TenTypM.

System POlskiego prawa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm...moim zdaniem dobrze się dzieje juz 23tys ludzi przyjedzie pod Sejm...15lat za takie śmieszne wykroczenie, a np. nożownik dostanie 15 za zabicie?za rozbój jest 12 lat za wypadek po pijaku 12 lat...a tu grozi mu 15 śmiech na sali

Opublikowano

Czytałem już o tym, w ogóle śmieszne są wyroki typu 3 lata za posiadanie 1g. A co do sytuacji tej osoby, nie przedstawiane są mu zarzuty tylko za posiadanie ale również za import niedozwolonych substancji w PL. Dlatego grozi mu do 15 lat, ale ja jestem byłem i będę za tym aby  w PL wreszcie zalegalizowano miękkie oczywiście określając ich ilość. 

https://www.youtube.com/watch?v=uqWcu1SW5nA

Opublikowano

Moim zdaniem to w ogóle ten nasz polski system, jest po prostu chujowy, nie ma co się kryć. Liderowi WK grozi 15 lat puchy, za trochę otuchy w walce chorobą, zrozumiałbym jeśli chcieliby przybić mu tego 15'taka, gdyby jeszcze dało się tym zapierdolić, a tym się nie da. Za pomoc innym ludziom iść do paki, okradać ludzi- siedzieć na dupie i liczyć kokosy. Tak jest od zawsze i dziwię się, że trwa to do tej pory. Taka liczba osób, która wie jak jest, mówi o tym, nie ma wpływu na obywateli, a może ma? Jest tyle utworów mówiących jak jest, większość młodego społeczeństwa je zna, ale co mogą młodzi? Młodzi są źli. Nie myślą w sposób w jaki chcieliby oni, ale co mogą skoro na górze układ za układem żyją sobie jak brat z bratem co widać w spoilerze.  Ilu z nas spierdoliło za granicę? Niektórych twarzy sam już nie pamiętam, ale wiem że żyją sobie dobrze. Dlaczego? Bo nie żyją tutaj.  Wystarczy spojrzeć na telewizję, mamią tyle ludzi, stare mohery dzwoniące do "superstacji" czy jakoś tak to się nazywa, ukryte prawdy i inne gówna ryją czerep. W żarciu chemii więcej niż natury, wizerunek pośmiewiska za granicą no i w sumie też duża liczba idiotów i moherów. Sąsiadeczka jedna z drugą  kicają w butach ala XVIII w. i do urny. Łatanie dziury budżetowej jak widać na przykładzie przychodów z konopi w Stanach Zjednoczonych, które przekroczyły założenia ich rządu.U nas mogłoby sprawdzić się podobnie, ale nie jest to ich priorytetem. Ludzie wiedzieliby co palą, a nie lądowali po szpitalach przez to czym były pryskane. Myślę, że spadłaby również liczba dopów, skoro można by sobie spokojnie kupić.  Jest to temat rzeka, a trochę się już rozpisałem, więc dzięki jeśli chciało się to komuś czytać. Rozpisałbym się jeszcze na temat legalizacji prostytucji, korupcji, policji, w sumie o traktowaniu pracowników przez prywaciarzy też, ale bolą mnie już trochę ręce od tego pisania. Dorzucę też coś tak gratisowo : 

@Clinic Te piosenki nie są stare :) Wrzucę tutaj kilka z mojej strony :

Opublikowano

Moim zdaniem to w ogóle ten nasz polski system, jest po prostu chujowy, nie ma co się kryć. Liderowi WK grozi 15 lat puchy, za trochę otuchy w walce chorobą, zrozumiałbym jeśli chcieliby przybić mu tego 15'taka, gdyby jeszcze dało się tym zapierdolić, a tym się nie da. Za pomoc innym ludziom iść do paki, okradać ludzi- siedzieć na dupie i liczyć kokosy. Tak jest od zawsze i dziwię się, że trwa to do tej pory. Taka liczba osób, która wie jak jest, mówi o tym, nie ma wpływu na obywateli, a może ma? Jest tyle utworów mówiących jak jest, większość młodego społeczeństwa je zna, ale co mogą młodzi? Młodzi są źli. Nie myślą w sposób w jaki chcieliby oni, ale co mogą skoro na górze układ za układem żyją sobie jak brat z bratem co widać w spoilerze.  Ilu z nas spierdoliło za granicę? Niektórych twarzy sam już nie pamiętam, ale wiem że żyją sobie dobrze. Dlaczego? Bo nie żyją tutaj.  Wystarczy spojrzeć na telewizję, mamią tyle ludzi, stare mohery dzwoniące do "superstacji" czy jakoś tak to się nazywa, ukryte prawdy i inne gówna ryją czerep. W żarciu chemii więcej niż natury, wizerunek pośmiewiska za granicą no i w sumie też duża liczba idiotów i moherów. Sąsiadeczka jedna z drugą  kicają w butach ala XVIII w. i do urny. Łatanie dziury budżetowej jak widać na przykładzie przychodów z konopi w Stanach Zjednoczonych, które przekroczyły założenia ich rządu.U nas mogłoby sprawdzić się podobnie, ale nie jest to ich priorytetem. Ludzie wiedzieliby co palą, a nie lądowali po szpitalach przez to czym były pryskane. Myślę, że spadłaby również liczba dopów, skoro można by sobie spokojnie kupić.  Jest to temat rzeka, a trochę się już rozpisałem, więc dzięki jeśli chciało się to komuś czytać. Rozpisałbym się jeszcze na temat legalizacji prostytucji, korupcji, policji, w sumie o traktowaniu pracowników przez prywaciarzy też, ale bolą mnie już trochę ręce od tego pisania. Dorzucę też coś tak gratisowo : 

@Clinic Te piosenki nie są stare :) Wrzucę tutaj kilka z mojej strony :

Stary przybić to można gwóźdź w ścianę, a nie 15 lat. Po pierwsze za posiadanie 1grama (marihuany,olejku haszyszowego,haszu,dorodnych rozmiar  rośliny wzbogaconej o środki odurzające zakazane na terenie PL ) Tutaj sprawa się toczy bardziej o przemyt, a że środków odurzających to swoją drogą. Nie można wszystkiego szufladkować tylko brać obustronne spojrzenie na tego typu sytuacje. Jako osoba stająca  na czele ugrupowania WK powinna znać przywileje oraz zakazy. Jak dla mnie to było zachowanie samolubne, ponieważ jako osoba z tak poważną renomą powinien postąpić zupełnie inaczej.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania tematem.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.