loren Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Nick: loren Wiek: 22 SteamID: STEAM_0:1:635976381 Staż na serwerze: Połowa listopada 2022 roku Twój GameTracker: Loren Doświadczenie w byciu adminem? [tak/nie]: Nie, byłby to mój pierwszy raz, aczkolwiek dzięki uprzejmości Wujka Google bardzo dużo się nauczyłem. Znajomość SourceMod [1-5]: 4 Konto Prime?: Tak Sprawny mikrofon: Tak Mutacja głosu: Posiadana Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Dziennie potrafię grać nawet do 3/4h co przelicza się na ładny staż tygodniowy na serwerze ;) Dlaczego właśnie Ty?: Posiadam bardzo długi staż, jeśli chodzi o gry FPS (w tym wypadku CS:GO). W Valorant posiadałem maksymalną rangę (Radiant), gdzie byłem 39 w Europie. Jeśli chodzi o samego CS'a - 10 lvl FACEIT. Potrafię bardzo szybko rozpoznać osobę która gra czysto, bądź używa wspomagaczy aby zrobić przewagę nad innymi graczami. Sądzę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko a staż mój i rozpoznawalność na serwerze pozwoli na komfortową rozgrywkę, oraz utrzymanie spokoju i co najważniejsze "uczciwej" gry. Sam byłem przykładem gdzie grając czysto, potrafiłem wyłapać bana za cheat'y, lecz szybko się od niego odwołałem i wyszło, że po prostu dobrze gram :) Dodatkowo nadmienię, iż wykupiłem unbana na forum, gdyż otrzymałem go nieświadomie za multi-konto. Zmieniłem również swoje zachowanie. Aktualnie kultura osobista jest moim priorytetem, co można zauważyć podczas rozgrywki na serwerze. 1
Leek Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Będąc szczerym zawsze chciałem mieć kogoś doświadczonego w administracji i kogoś kto by czyścił serwer z haxow. Na plus aktywność i kultura poprawiona od ostatniego podania, 10lvl na fc to duży plus bo jest doświadczenie w cs. Mimo że jest bardzo dużo osób w administracji nie widzę powodu za odrzuceniem jak rekrutacja jest otwarta. Jestem na TAK Powodzenia 1
CRUSH Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) @ loren Dobrze grasz i wiesz o tej grze dosyć dużo lecz na chwilę obecną jest 11 administratorów. Jak już byśmy mieli przyjmować osoby ponad limit to musiały by to być osoby doświadczone które znają SM dosyć dobrze i potrafią się nim sprawnie posługiwać a internet i poradniki tego nie odzwierciedlają w 100% co nie zmienia faktu że dał byś sobie rady i łapał byś osoby które używają wspomagaczy. Więc tak jak wspominałem wyżej jest nas duża ilość i na razie nie potrzebujemy kolejnych osób ! Zapraszam jak zwolni się stołek ! Edited April 2, 2023 by Słodziak_
Recommended Posts