Shadyyyyyy Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Nick z serwera: shady ♛ Imię: Dawid Wiek: 16 Steam ID: Steam Community :: shady ♛ Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): GameTracker.com : Player Page for shady ♛ Doświadczenie: Byłem dwukrotnie adminem Znajomość komend admina w skali 0-10: 7/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Witam mam na imie Dawid chciał bym zostać adminem, ponieważ spędzam troche czasu na serwerze jestem dosc lubiany i znany w kręgu adminów. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 1h do 5h Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] Kontakt: Steam Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] Składka (5zł miesięcznie)*: [ TAK / NIE ] Bigaj April 1, 2023 Musisz miec taki sam nick na forum jak i na serwerze 1
Shadyyyyyy Posted April 1, 2023 Author Posted April 1, 2023 7 minut temu, Shadyyyyyy napisał(a): Nick z serwera: shady ♛ Imię: Dawid Wiek: 16 Steam ID: Steam Community :: shady ♛ Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): GameTracker.com : Player Page for shady ♛ Doświadczenie: Byłem dwukrotnie adminem Znajomość komend admina w skali 0-10: 7/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Witam mam na imie Dawid chciał bym zostać adminem, ponieważ spędzam troche czasu na serwerze jestem dosc lubiany i znany w kręgu adminów. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 1h do 5h Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] Kontakt: Steam Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] Składka (5zł miesięcznie)*: [ TAK / NIE ] Zmieniełem już nick w grze
W3f Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 +wiek +doswiadczenie +konto prime + jestes lubiany na serwerze i jesli trzeba to pomagasz innym Jestem na TAK 1 1
ProroK. Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 + doświadczwnie + wiek + konto prime + bez konfliktowy Jestem na tak ogarnięta osóbka 1
Recommended Posts