Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick na serwerze:ORBI

Mutacja głosu: Oczywiście że jest 
Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.134:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Już byłem tutaj adminem za czasów Dragona taki miał nick chyba i mam duże doświadczenie 
Znajomość sourcemoda [0/10]:9.5/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie myślę że tak 3godzinki a weekend tak z 6godzinek
Dlaczego Ty?: Ponieważ mam duże doświadczenie w byciu adminem. Mam kulturę kary daje słusznie . Jestem pomocny miły i dojrzały na tą posadę. I również jestem bardzo aktywny . I mam nadzieje na długą współprace.

Posiadasz mikrofon?: Tak posiadam 
Kontakt: Discord: ORBI#5878
SID: STEAM_1:1:599734317

Posiadasz konto prime?: Tak posiadam 

• Like 1
  • Donor
Posted

Na nie.

-Praktycznie nie kojarzę.

- GT ( Dużo ten GT z podania mówi jak nawet z twoim nickiem nie jest)

-Dlaczego Ty

• Like 1
Posted

JABBA my gadalismy nawet ostatnio co ci mowilem ze bylem za kadenci dragona a na gt nick musialem dac taki poniewaz nie wszedl mi moj taki jak mam na serwie . I napisalem tam dlaczego ja 

• Like 1
Posted (edited)

Jestem na NIE

- Dlaczego Ty (Napisałeś, że jesteś osobą kulturalną, ale 24 sierpnia, czyli dosyć niedawno, dostałeś degrada za "Brak kultury / łamanie regulaminu")

- GT (Pomijając zły link, to nie widzę tych twoich 3-6h w tygodniu)

- Aktywność (Popraw aktywność.... na GT widzę, że aktywnie grasz dopiero od 3-4 dni)

+ Na zachętę 

Pograj trochę więcej, daj się poznać i przekonaj nas, że jesteś tą KULTURALNĄ osobą. 

Edited by Mati_ŁatwaPestka
  • Like 1
  • 6 months later...
Posted

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.