Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: xaxa

2. Imię: Maciej

3. Wiek: 18

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze):  https://www.gametracker.com/player/xaxa/145.239.16.89:27015/  https://www.gametracker.com/player/xaxa/54.38.63.32:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): Posiadałem kiedyś rolę admina na serwerze, który już od dłuższego czasu nie istnieje (Cs-najs.eu)

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: około 10h 

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 3

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]: Jako, że często administratorzy wchodzą w większej ilości w jednej chwili to brakuje ich w innych momentach a dzięki tej roli będzie możliwość pozbycia się oponenta wraz z jego wspomaganiami. Czasami z wielkim bólem serca patrzę na to jak administratorzy nie potrafią zidentyfikować takowego gracza posiadającego nielegalne wspomaganie i psującego rozgrywkę innym. 

9. Konto PRIME [TAK/NIE]:  TAK

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): TAK

11. SID (SteamID): STEAM_0:0:566865942

12. Kontakt: Discord: xaxa#6275  

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]: TAK
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]: TAK 

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]:  TAK

• Lubię to! 3
Opublikowano

-gt (piszesz, że możesz poświęcić 10h tygodniowo na serwer, gt tego nie pokazuje)

-aktywność na forum

-doświadczenie

+/- podanie

+staż

+wiek

na nie.

• Lubię to! 3
Opublikowano

jak najbardziej jestem w stanie poświęcić 10h tygodniowo a że tego nie robiłem to wszystko można zmienić, nie jest wymagana aktywność na forum, wszystko co miało być w podaniu jest zawarte :babysip:

• Lubię to! 3
  • Premium
Opublikowano (edytowane)

+-GT (- 5 godzin rozegrane w ostatnim tygodniu , jak na to ze starasz się o posadę admina i w podaniu napisałeś że możesz poświęcić 10 godzin to trochę mało )

+wiek
-doświadczenie

+podanie 

Jestem na nie 

Edytowane przez S3nt
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem na NIE

-sm

-dlaczego ja

-aktywność

+wiek

ps.: Nigdy nie widziałem cię na serwerze 

Edytowane przez sajus33
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Ja ciebie też nie 

Night0oo   (edytowane)

To jest podanie a nie wymiana opinii nie dodawaj zbędnych postów które nic nie wnoszą, jak już tak bardzo chcesz to użyje opcji edytuj w pierwszym poście //Pisemne 

Edytowane przez Night0oo
  • Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Donator
Opublikowano

-Dlaczego ty

+gt

+wiek

-poświęcony czas (gt nie wskazuje na to co piszesz lecz jestem jak najbardziej na tak abyś pokazał)

jestem neutralny

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jestem na NIE

+ wiek

+ podanie

- gt

- aktywność na forum

- doświadczenie

- znajomość SM

• Lubię to! 2
Opublikowano

Cześć, dorzucę od siebie parę zdań. 

Zacznę od tego, że napisałeś o spędzaniu 10h tygodniowo na serwerze, lecz twoje GT tego nie pokazuje. Natomiast, na serwerze jest obecne dziesięciu Adminów (Nie licząc opiekunów etc). Sprawdziłem GT niektórych z nich i twoje 5 godzin w ostatnim tygodniu to i tak więcej od 5 na 10 Administratorów serwera, dlatego też śmiało mogę dać za to +

Plusami również są:
(+)Umiejętność gry - Lepiej jest mieć na miejscu Administratora kogoś, kto grać potrafi. Dzięki temu jest mniejsza szansa, że osoba z dobrymi umiejętnościami zostanie zbanowana za oszustwo. Jak już jestem przy tym punkcie, od razu odniosę się do tego co napisał @  sajus33  "ps.: Nigdy nie widziałem cię na serwerze" - xaxa jest w momencie w którym to pisze TOP 7 na serwerze, osoba która się na nim nie pojawia nie zdoła tego zrobić. Raczej po prostu go nie zauważyłeś i nie zwrociłeś uwagi na to, kto aktualnie jest na serwerze. 
(+)Wiek - Zawsze lepiej jest mieć osobę trochę starszą niż młodszą, zazwyczaj się to sprawdza, lecz są wyjątki.
(+)Schludność podania - Napisanie dwóch zdań czasami sprawia problem na niektórych, a nie wymagajmy rozpisywania się tutaj, gdyż nie jest to poradnie na redaktora czy moderatora forum. 

Neutralne czynniki:
(+/-) Znajomość komend - 3/8 to jest absolutnie wystarczająca wiedza, aby spełniać podstawowe funkcje Administratora. Nawet jeżeli czegoś nie wiesz, to w mniej niż godzinę jak się postarasz, bez problemu ogarniesz to co niezbędne. 
(+/-) - Piszesz, że posiadasz sprawny mikrofon, lecz jeżeli pamięć mnie nie myli, ani razu nie usłyszałem Ciebie na serwerze. Może zapomniałem, może mnie akurat nie było, ale dobrze by było, jakby osoba, która chciałaby dołączyć do grona Administracji użyła czatu głosowego. 
Minusy:
(-) - Brak udzielania się na forum, zawsze fajnie jest jak Admin jeszcze zagląda tutaj, dlatego też zaliczam to jako minus.

Myślę, że czasem trzeba oddalić się od monitora i sprawdzić wszystko z szerszej perspektywy, a nie pisać to samo wyżej, bez własnego zdania i toku rozumowania. Po podsumowaniu, ostatecznie jestem na
TAK. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.