Vulcan47 Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Twój nick: zmien nick Nick admina banującego: @ Marcivn Data/Mapa: 3:27 | 28/03/2023 SteamID: STEAM_1:1:607622217 Serwer (mod): Only Mirage #2 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer bez nicku, pożartowałem z admina, po kicku zmieniłem nick na "chuj", po kicku zmieniłem już na normalny i potem wyjawiłem jakże tajemną wiedzę jak odkryć kto jest na ukrytym spekcie i dostałem bana na tydzień, trochę śmieszne bo każdy może wiedzieć jak to sprawdzić. Co do nicku to się zgodzę ale za x razem ustawiłem już normalny. A, łapcie link do bansa: LINK 3
Marcivn Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 nie potrafisz się dostosować do regulaminu to kara jest adekwatna do czynu, dwa razy zostałeś upomniany do zmiany nicku, a kolejnym razem piszesz w jaki sposób można sprawdzić gdy jest admin wedle regulaminu oraz całej sytuacji 2.16 Zakazane jest utrudnianie pracy administratora (Kick | Ban 1440 - 10080min) żegnam na tydzień 5 2
Vulcan47 Posted March 28, 2023 Author Posted March 28, 2023 Zostałem upomniany do zmiany której dokonałem, fakt faktem dopiero po drugim razie ale tak postąpiłem,. A co do sprawdzania gdy jest admin możesz mi wytłumaczyć w jaki sposób utrudniam pracę administartora, skoro to nie jest wiedza zakazana a 99% cheaterów i tak ma spect listę? Beka, zrozumiałbym jeśli pisałbym po nickach albo po prostu, że admin siedzi na ukrytym. 3
Marcivn Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 wyraziłem już swoje zdanie na ten temat, za tydzień zapraszamy ponownie 3 3
Vulcan47 Posted March 28, 2023 Author Posted March 28, 2023 No i przez ten tydzień nie dowiem się dlaczego :(((( 3
Leek Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 @ Marcivn jest opiekunem serwera, i wyrządził taką karę na jaką uważa że zasługujesz. Zła postawa, obraźliwe nicki i potem poinformowanie graczy jak sprawdzić czy admin jest na ukrytym spekcie to utrudnianie pracy, bo potencjalny cheater mógł się dowiedzieć że admin go oglada i zacząć się kryć. To że każdy może się tego dowiedzieć nie znaczy że każdy to wie jak to sprawdzić. Gdybyś okazał skruchę, to byłbym w stanie skrócić bana ale jak widać tego nie okazałeś. 7 1
Recommended Posts