Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick z serwera: shady ♛
Imię: Dawid
Steam ID: Steam Community :: shady ♛
Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): GameTracker.com : Player Page for shady ♛
Doświadczenie: Byłem juz adminem na tym serwerze 
Znajomość komend admina  w skali 0-10: 7/10
Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Napewno się przydam ponieważ zauważyłem że aktywność adminów jest niestety coraz mniejsza.
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 1h do 5h
Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ]
Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ]
Kontakt: Steam
Konto Prime?: [ TAK / NIE ]
Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ]
Składka (5zł miesięcznie)*:  [ TAK / NIE ]

Bigaj  

Pograj jeszcze trochę, nadrób gt i spróbuj jeszcze raz

Posted

Byłbym skłonny dać ci na tak ale,  jedyny plus jaki widzę to tylko i wyłącznie GT, no niestety reszta sam zobacz :

3 godziny temu, Shadyyyyyy napisał(a):

Doświadczenie: Byłem juz adminem na tym serwerze 
Nie rozumiem, w GT faktycznie widać że nie jesteś tutaj od dzisiaj ale konto na forum nowe, no w twojej kwestii jest się przedstawić  i wyjaśnić wszystko.

Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Na pewno się przydam ponieważ zauważyłem że aktywność adminów jest niestety coraz mniejsza.

Myślę że mogłeś się bardziej postarać a nie jako powód złożenia podania uznać  słabą pracę kolegów z którymi miałbyś razem działać na serwerze.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 1h do 5h
No i tu najgorzej

ej image.png.6f96e6533a3151d10b5e9be53d3e535c.pngimage.png.fcf8b440bfed3f33e13fc008c62e271b.png

Także myślę że nadajesz się jak najbardziej ale póki co jestem na NIE ale jak weźmiesz następnym razem pod wgląd te uwagi to na pewno zmienię zdanie :) 

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.