Shadyyyyyy Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Nick z serwera: shady ♛ Imię: Dawid Wiek: 16 Steam ID: Steam Community :: shady ♛ Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): GameTracker.com : Player Page for shady ♛ Doświadczenie: Byłem juz adminem na tym serwerze Znajomość komend admina w skali 0-10: 7/10 Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Napewno się przydam ponieważ zauważyłem że aktywność adminów jest niestety coraz mniejsza. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 1h do 5h Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] Kontakt: Steam Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] Składka (5zł miesięcznie)*: [ TAK / NIE ] Bigaj March 27, 2023 Pograj jeszcze trochę, nadrób gt i spróbuj jeszcze raz
BaNaN Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Byłbym skłonny dać ci na tak ale, jedyny plus jaki widzę to tylko i wyłącznie GT, no niestety reszta sam zobacz : 3 godziny temu, Shadyyyyyy napisał(a): Doświadczenie: Byłem juz adminem na tym serwerze Nie rozumiem, w GT faktycznie widać że nie jesteś tutaj od dzisiaj ale konto na forum nowe, no w twojej kwestii jest się przedstawić i wyjaśnić wszystko. 3 godziny temu, Shadyyyyyy napisał(a): Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Na pewno się przydam ponieważ zauważyłem że aktywność adminów jest niestety coraz mniejsza. Myślę że mogłeś się bardziej postarać a nie jako powód złożenia podania uznać słabą pracę kolegów z którymi miałbyś razem działać na serwerze. 3 godziny temu, Shadyyyyyy napisał(a): Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: od 1h do 5h No i tu najgorzej ej Także myślę że nadajesz się jak najbardziej ale póki co jestem na NIE ale jak weźmiesz następnym razem pod wgląd te uwagi to na pewno zmienię zdanie :) 1
Recommended Posts