BOGU Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 Elo Elo Nick z serwera: BOGU katujemy.eu Imię: Bartłomiej Wiek: 19 Steam ID: bogubonnerez Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): +/- 12h https://www.gametracker.com/player/BOGU katujemy.eu/145.239.239.225:27180/ 6. Doświadczenie: Byłem adminem na innym serwerze około 2/3 lata temu 7. Znajomość komend admina w skali 0-10: 8,34/10 8. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Na pewno przydałaby się wam kolejna para rączek do łapania cheaterów, gdyż jest ich więcej a admini są coraz mniej aktywni. Udzielam się non stop jeżeli chodzi o komunikację z innymi graczami. Bardzo ludzie pomagać innym graczom nawet jeśli nie wiem co i jak próbuje to ogarnąć poprzez internet. Jestem mało konfliktowy oraz potrafię rozwiązywać problemy innych. 9. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Od 1h do 6h 10. Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] 11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] 12. Kontakt: Discord: 𝐁𝐎𝐆𝐔#3992 lub mail [email protected] 13. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] 14. Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] 15. Składka (5zł miesięcznie)*: [ TAK / NIE ]
Recommended Posts