Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Fobia katujemy.eu

Nick admina banującego: antycheat

Data/Mapa: mirage #5 25.03.2023 

SteamID: 76561199439837899

Serwer (mod):  mirage#5                             

Opis sytuacji: Witam Serdecznie , grałem sobie normalnie wychodze  z ct do okna i wale chłopowi głowe i nagle dostaję bana nie wiem o co chodzi dla mnie jest to śmieszne ze po prostu po strzeleniu w głowe dostaje bana od antycheata , po prostu smieszne dla mnie jest to bo po prostu gram tu bardzo długo i nagle coś takiego prosił bym o zobaczenie tego i z góry dzieki , pozdrawiam Serdecznie !

haikoo  

Decyzja 48h

• Haha 3
  • Sad 1
Posted

http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1679760254-1679762939.zip

Gracz wchodzi na serwer 16:56

17:46 bardzo szybka reakcja jak gracz wyskakiwał, strzela przez molotova gdzie nie widać typa +/-

20:48 zerowy czas reakcji +b

22:18 szczerze dziwne, rzuca 2 fleshe jakby się bał, czeka długa by potem wejść na pełnej +/- ale raczej spalone

26:55 idealnie w typa przez smoke, ale mógł być przypadek +/-

27:24 ciężko powiedzieć czy to aim, celownik na głowę typa na kanapce i potem prefire w pałacach, 2 razy szybko strzeliłeś +b

30:12 wszystkie fragi w anderze spalone. Zerowe czasy reakcji +b

32:27 1 kill bardzo szybki czas reakcji,  w tym potem jak jest w jungli dziwna reakcja na typa który skakał do andera +b

33:51 XDDD +b

34:35 XDD +b

Dalej nawet nie oglądam. Nawet nie chce mi się komentować tego kabaretu. 

• Like 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.