Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: iann Katujemy.eu

2. Imię: Piotr

3. Wiek: 17

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/iann Katujemy.eu/145.239.16.89:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): przypomniało mi się że rok temu byłem adminem na serwerze ale przestałem na nim grać ponieważ z 26 osób teraz codzienie gra maks 8 osób więc nie ma to sensu

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: 25h ponieważ teraz będę więcej czasu przebywał w domu

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 3

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]: moim zdaniem jest to jedyny serwer na którym mógłbym dłużej pograć miła społeczność z każdym się na luzie dogadasz fajna atfosmerka na serwie i naprawdę fajnie się gra można też czegoś się nauczyć od lepszych od siebie bo jak gram to zawsze ktoś komuś daje jakieś rady żeby np celownik trzymał wyżej itp

9. Konto PRIME [TAK/NIE]: Aktualnie nie ale za tydzień kupie

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): TAK

11. SID (SteamID): STEAM_1:0:761918728

12. Kontakt: jqsiu#7054

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]:TAK
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]:TAK

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]:TAK

ally  

Nie przekonują mnie twoje naciągnięte obiecanki. Zapraszam do napisania szczerego podania następnym razem. 

• Premium
Opublikowano

-Prime

-GT

-doświadczenie 

Napisałeś że możesz grać 25h tygodniowo , ale twoje GT tego nie pokazuje 

Jestem na NIE

• Lubię to! 2
Opublikowano

napisałem że teraz moge grac 25h tyg a wtedy nie grałem więc czytaj ze zrozumieniem

• Donator
Opublikowano

Również NIE.

-GT

- Brak znajomości regulaminu co widać na dole

20 minut temu, iann napisał(a):

napisałem że teraz moge grac 25h tyg a wtedy nie grałem więc czytaj ze zrozumieniem

-Doświadczenie.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na nie.

+/- gt

- komunikatywność

- prime

- dlaczego ja?

^ To że opuszczasz serwer gdy zmniejsza się liczba graczy trochę źle o tobie świadczy.

Odnośnie aktywności często widzę cię na serwerze lecz nic więcej nie mg powiedzieć..

jedyne co od ciebie usłyszałem raz w życiu to "dropnij no":KappaW:

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.