ayah Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Nick: habibi come to PAPA Wiek: 22 SteamID: STEAM_0:1:203011554 Staż na serwerze: no gdzies 260h lub po Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/habibi come to PAPA/145.239.16.170:27035/ - na tym aktualnie gram https://www.gametracker.com/player/Bangladesz/145.239.16.170:27035/ https://www.gametracker.com/player/stinky cheese/145.239.16.170:27035/ Doświadczenie w byciu adminem?: tak byly admin serwerow rp oraz byly admin serwera cs go Znajomość SourceMod [1-5]: 4 Konto Prime?: Oczywiście Sprawny mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Zalezy od zmiany na ktorej w pracy bede robic bo robie na 2 zmiany Dlaczego właśnie Ty?: Juz własnie wyjasniam - dobry kontakt z graczami - gracze mnie znaja dobrze oraz lubia - potrafie rozwiazac spory mieczy graczami na serwerze - dobrze zrozumiem kazdy problem na serwerze - zawsze pod kontaktem - nie olewam spraw na serwerze dotyczace zgloszen - w nie ktore dni potrafie siedziec do 3-4 w nocy - dogadam sie z kazdym graczem na serwerze - jak trzeba to potrafie siedziec po 5-6h na serwerze ale tak pisalem na gorze zalezy do zmiany w pracy 4
Leek Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Jestem neutralny/ na Tak +aktywność bardzo dobrze poprawiona, bardzo często widzę Cię na serwerze +doświadczenie +chęci nie rozumiem takiego natłoku i pchania się do administracji jak równo tydzień minie, wygląda to trochę na siłę, jakby bez admina się żyć nie dało. Ale jak masz chęci to czemu nie. 3
BooDy Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Neutral +/-Na początku grałeś , lecz aktywność mocno w dół .. +wiek +Doświadczenie nie chce byc nie miły czy coś ale jak dla mnie zbyt mocno sie pchasz na to stanowisko lecz to nie ja decyduje .. Powodzenia 3
seru Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 + aktywność + wiek + doświadczenie Aktualnie jest sporo osób w administracji, wiec jeżeli kogoś przyjąć to takiego kandydata. Jestem na TAK, powodzenia. 2
LeO_438 Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Jestem na tak: +aktywność +doświadczenie +staż Znam, lubię i szanuje (XD) dla mnie odpowiedni kandydat i powodzenia 1
saweeek Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Jestem na TAK + aktywność +wiek +staż Znamy się już ponad rok, więc wiem jakim jesteś człowiekiem i ile się znasz i na ile jesteś dojrzały, by być w administracji. Potrafisz się zachowywać gdy jest to od Ciebie wymagane, oraz potrafisz przegadać ludziom do rozsądku. Największym plusem jest to, że potrafisz również się bawić z ludźmi, a nie być tego typu osobom, która nic nie mówi i tylko kara. Życzę powodzonka. :) 1
ONLY Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Jestem na TAK +Doświadczenie +Wiek +Staż +/-Aktywność 1 1
Hexaner Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Jestem na TAK: + Komunikacja z graczami + Umiejętność rozdzielenia tematów luźnych od poważnych i nie przekraczanie granic w wygłaszaniu opinii + Doświadczenie +/- Kultura podczas wyżej wymienionych rozmów oraz podczas gry. Do poprawy eksplozywność oraz emocje przeplecione "słowiańską gwarą". Przeklinanie to nic złego jeżeli wynikają z przecinka i wynikają sporadycznie. Przy większej częstotliwości będą brane jako duży minus. Czas pokaże. 1 1
Recommended Posts