Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżyciela: trx
Nick oskarżonego:
SMERF| Katujemy.eu
SID oskarżonego: Nie znam. 76561199478169376

Data i czas zdarzenia:
Przebieg sytuacji: WH
Dowody:
http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1679575428-1679579247.zip

51:12 Wychodzi z pod drewna, aby ostrzelać typów w kierunku jungli. Wali po modelach, problem w tym ze tam są ściany.

54:30 Wbija na B bez sprawdzania niczego i leci glebo na short żeby wcelowany wyjść na typa.

55:40 Wychodzi under, typ w oknie schowany za smokiem po prawej stronie, no to jeb tam mu z granata.

56:10 Panikuje z dymnym w łapie, mimo ze typa nie widzi, jedynie może słyszeć. Wie dokładnie gdzie typ jest.

57:50 Znowu panikuje z granatem w łapie, kiedy wie ze mu z pod okna zaraz wyjdzie i się wycofuje.

Rusza się jak bot, jego decyzje są irracjonalne jak np. w jednej rundzie przechodzi obok connecta nawet nie spoglądając w tamta stronę, czy kreci się w kolko kiedy wrogowie rashuja pałace na B.

Typowy mindset kiedy oszukujemy i próbujemy to ukryć, a ze robimy to świadomie to wygląda to sztucznie.

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1679579250-1679582427.zip

1:55 Schowany na głęboko w underze coś dużo wie, celuje po modelu.

5:51 Celowanie przez ścianę.

6:30 No wie, gdzie dokładnie typ jest w underze.

6:45 Skanowanie typa przez dymnego i wnękę.

Jeśli nie chce wam się przechodzić przez wszystko to obejrzyjcie tylko drugie demo od 6:30.

Typ nawet Prime nie ma, normalnie to bym go nie rozpisywał, ale gość już zdążył golda 2 na serwerze wbić, admini śpią, także no cóż, nie widzę innego wyjścia :/

Zbanowany, rozejść się.

• Like 4
Posted (edited)

Sorry ze pisze ja tutaj teraz ale
Gracz Został Zbanowany ode mnie obserwowałem go na mapie przed chwila i się zbytnio nie kryl

Edited by 33Skiller33
  • Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.