Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO

Twoje id nick#1234: deryuuki#9999

Ile czasu możesz poświęcić na discord: Tyle ile jestem na komputerze, discord zawsze odpalony, powiedziałbym, że 4h dziennie wzwyż 

Parę slów o sobie:  Nazywam się Damian i mam 22 lata. Mieszkam obecnie w UK natomiast pochodzę z Mazur. Większość swojego dorosłego życia spędziłem na pracy w handlu, obsłudze klienta ponieważ to najbardziej sprawia mi frajdę. Na co dzień żyje prostym życiem jak zwykły szary człowiek, praca, katujemy, anime, rozmowy lub inne wyjścia. 

Dlaczego właśnie Ty?: Reasumując wszystko co napisałem wyżej jak i poniżej, jestem dojrzałą osobą z wysokim stażem obsługi discorda. Na discordzie jestem dostępny praktycznie 24/7 wykluczając jedynie sen czy ważniejsze momenty w których jestem niedostępny w sieci. Discorda używam na telefonie jak i na komputerze gdy tylko komputer jest odpalony. Jestem w stanie poświęcić dużo czasu na pomoc oraz obsługę.

Doświadczenie w tworzeniu serwerów discord: Administrator serwera discord należącego do sieci serwerów minecraft. Administrator discord serwera metin2. Prowadzę swój serwer discord od około 2 lat, stworzyłem kilka discordów na zlecenie wraz z umieszczeniem w nich botów, zaprogramowanie auto roli etc. 

Kontakt: DC / Forum / Facebook

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Ja jestem na TAK!

+Estetyczne Podanie!

+Dlaczego ty!

+Doświadczenie! :amongus_twerk:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Od przyszłego Admina DC wymagana jest; 

• Wysoka aktywność na kanałach tekstowych/głosowych.
    image.png

Zdecydowanie jej u Ciebie nie widać, jesteś kiepsko rozpoznawalny wśród samych użytkowników.

Argumentowanie się tym, że będziesz 24/7 aktywny, w praktyce nigdy nie jest 24/7, a o wiele mniej, więc tym bardziej nie wyróżnia się to na tle innych niczym specjalnym.

Podanie niezbyt mnie przekonuje, bo poświęciłeś na nie dosłownie chwilkę, identyczne jestem w stanie napisać w 2 minuty, więc bez przesady..

Dodatkowo na tle tego wszystkiego ostatnio zostałeś zdegradowany (sam doskonale wiesz za co), więc tym bardziej wątpię, że jesteś "bezkonfliktowy".

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.