Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:MichuKozak
Nick podejrzanego:b0ng0lov3r$
STEAM ID podejrzanego:https://steamcommunity.com/id/fokusia69/
Rodzaj cheata:aim,wh 
Data/Mapa:22.03.2023 około 00;20
Serwer (mod): ARENA 1v1

Dowody (link do demka): https://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20230322-000300-675610666-am_nuke_KAT_-_________________Katujemy.eu____________ARENA_1v1____________128TR__ws__knife__gloves.dem.zip

15;15 koleś celuje w ziemię celownik mu przeskakuje na głowę ewidentny aim
15;50 koleś celuje w ziemię celownik przeskakuje mu kilkuktrotnie na głowę dla mnie słabo skonfigurowany aim
16;13 koleś widzi przez scianę wychodzi z prefire na kolesia chociaż jest to mapa tak stworzona, że większość ludzi tak peeakuje to on peeakuje w 2 tempo a nie 1 jak każdy
17;30 koleś nie slyszy typa wychodzi wszedzie na pewniaka w ostatnim momencie jak podchodzi enemy to chowa się i patrzy na niego przez ściany dla mnie obv
17;56 obv aim dodatkowo typ celuje wielokrotnie w ziemie na demie a rozdaje takie coś w challenge za 4k żetonów

typ ma movement bota a w większości rund jego celownik zachowuje się nienaturalnie plus mierzy w podgłogę
dodatkowo jak gość zostanie zbanowany i przyznacie mi racje to proszę o zwrot 4 tysięcy żetonów 

Night0oo  

48h na decyzje 

• Lubię to! 8
  • Zasłużony
Opublikowano

5;15 +/-
15;50 +/-
16;13 ++bza po każdym strzale celownik wraca na ciało enemy 
17;30 +++b za tą samą akcję mogę perma dać xD
17;56 +b

Dzięki za czuje oko 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.