Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:MAGICZNA FLET

Nick admina karającego:Marcivn

Data/Mapa:20/03.23 okolo godziny 21/22 doklanie nie pamietam

SteamID:76561198063655673

Serwer (mod):serwer katujemy only mirage #2

Opis sytuacji:A wiec sytuacja wyglada tak ze dostalem tydzien temu mute na tym koncie (MAGICZNA FLET) i wszedlem na serwer na innym koncie i dostalem tam mute za omijanie kary a w regulaminie czegos takiego nie ma jest tylko cos takiego 

• 2.14 Zakazane jest wchodzenie na innym koncie kiedy mamy bana na pierwszym. (Ban permanentny)  a jak widac perma nie mam a o gagach ani mutach i ze nie mozna wejsc w sytacji gdzie sie ma mute na innym koncie nic nie ma to jak to jest ze taka osoba mowi innym o znajomosci regulaminu gdzie sam jako opiekun serwera go nie zna. Wedlug mnie wnioski sa takie ze albo marcin musi douczyc sie regulaminu albo trzeba ten regulamin poprawic. Dziekuje pozdrawiam serdecznie :)
  • EDIT: A co maja logi do tego ze wymyslasz podpunkty regulaminu i banujesz za cos co nie widnieje w regulaminie xd plus z tego co sie orientuje to za kazde słowa co pisalem i w ogole mialem mute czy gaga wiec nie wiem co ty chcesz wyciagac ale zacznij od wyciagniecia ksiazki od polskiego i popraw czytanie ze zrozumieniem
  • edit2: Nie wiem gdzie tu widzisz prowokacje to po 1 ale jak wy prowokujecie na serwie np nowacka i potem mu dajecie muty  i sie smiejecie "co nowak nie mozesz gadac" to jest dobrze ?  w sobie problemu nie widzisz a ja potrafie sie przyznac ze napisalem to czy tamto a pozatym nigdy na tym serwie nie wyzwalem normalnego gracza wszystkie moje wyzywiska w tych logach byly kierowane do cziterow ktory grali i jedyne wyjscie to bylo powiedzenie im czegos to wyszli bo od prau godzin latal odjebany i nie mial kto go zbanowac a jak wszedl admin to chyba mial w dupie u@ i zgloszenia
  • Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Wszystko pięknie opiszę,jak wstanę sobie jutro na spokojnie + jeszcze muszę na logi poczekać to jak już wszystko ogarnę to edytuje post :peepoKiss:

/chwilowy eddit dla sprostowania dla oponenta

logi chce wszystkie zobaczyć z tego roku po to żeby się upewnić czy kara którą zastosowałem nie jest zbyt łagodna a tym bardziej ze już raz dostałeś gaga z logów gdy adminów nie było to może i inne perełki się załapią jeszcze z innego czasu :)

/eddit proszę zostawić w spokoju mojego chłopaka @  Nowac ewentualnie w oddzielnej skardze opisać co i jak, w tej chwili  się toczy los o twoje być albo nie być.

/eddit dalsze swoje gorzkie żale proszę wylewać komuś w ramię, nie widzę sensu dalszej dyskusji o czym innym.

• /eddit logi już dostałem i wszystko mam ogarnięte tylko musisz zaczekać ładnie aż wrócę do domciu 

NIGDY NIE WIADOMO CZY NIE PODZIELISZ LOSU JAK KOLEGA U DOŁU + nie ładnie tak prowokować w odwołaniu

1. uwzględnię twoje sb po którym widać gołym okiem ze styczność z banami/gagami/mutami tobie nie jest obca, a tym bardziej ilość ich oraz czas i tego iż regulamin łamiesz praktycznie nagminnie to tylko pokazuje jak bardzo toksycznym osobnikiem jestem a ze u nas skrajną patologię trzymamy krótką  to po pełnym opisie wydam werdykt.+ ss z silence od czujnego nosa @  Gum!s S4rr0w  gdy wszedłeś na drugim koncie.

logimagiczny7.thumb.png.241ef263ffc2a468ec750cb9ac26e40a.png

logimagiczny9.thumb.png.a874235603c77315171ef7c59d06aa3b.png

logimagiczny10.thumb.png.73c54ce5426246dbfe06715194ee1398.png

2. dziwi mnie fakt ze masz jeszcze pretensję do mnie czy do innych chłopaków pod względem ilości czasu gaga/muta dla innych osób, wystarczy spojrzeć na te ss u góry który same utwierdzają w przekonaniu ze jesteś można śmiało powiedzieć "czystą patologią", i nie jesteś pierwszy który to pięknie obrazuje, wymienię kilka osób najbardziej zapamiętanych mi z pewnych zdarzeń, białyj,dulson, 5uz,Yelon wręcz można rzecz ze jesteś z nimi w pewien sposób "powiązany"

3. ciągły płacz względem adminów ogólnie administracji dowiedziałem się ze wypisujesz do chłopaków żeby cię wypowiadali pod tym odwołaniem żeby po co stanęli w twojej obronie?, wystarczy ze mi się spłakałeś na pw iż cię "podobno" bezprawnie zmutowałem a jasno i klarownie ci napisałem ze nieraz nie dwa cię ostrzegałem dzień dobroci się skończył i dostałeś tyle ile zasłużyłeś 14 marca. (tydzień przedłużenia było za wchodzenie na drugim koncie pierw tydzień dostałeś)

a tu krótki okaz twej rozmowy

MAGICZNA12.png.2e13baec3cdc0ae2d7f05610ef67212b.png

magiczna13.png.6e33faa2dcd054e04731999f34390d88.png

4. Z logami czatu poszczęściło ci się ze nie mogłem wziąć z kilku miesięcy wcześniej logów aczkolwiek kilka udało mi się znaleźć

logimagiczny1.png.1e3244fbff91c7d740b78a72cb81f17e.png 

logimagiczny2.png.03b59f7d588a02d6c81a1da271ae9981.png

logimagiczny4.png.09641ff063b9708f5699357670e7cc8e.png

logimagiczny5.png.4ec6f1f0407911836f0b998afe22acb5.png ???

logimagiczny6.thumb.png.86e402663aca67a62ee042f41957a138.png

5. odnośnie regulaminu iż sobie wymyślam albo dodaje do niego, może specjalnie sprecyzowane nie jest to do tego od czego się odwołujesz aczkolwiek uważam ze śmiało można pod to podpiąć to wszystko + patologia nam nie potrzebna na serwerze celujemy w content family friendly :)

• 1.3 Admin banujący powinien zastosować się do danych punktów regulaminu, jednak są wyjątki kiedy na własną rękę może wymierzyć większą kare.
  • 4.10 Gracz który nagminnie łamie regulamin, ma prawo zostać ukarany przez Admina surowszą karą.

6. więc moim skromnym zdaniem dostajesz bana  Permanentnego.

• Lubię to! 5
  • KAT 1
  • Wow 2
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.