Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Chomik

Nick admina banującego: Snorlax

Data/Mapa: 17-03-23 20:03:21

SteamID: STEAM_1:0:549655509

Serwer (mod):  ★ Katujemy.eu ★ | ONLY MIRAGE #6 [128TR]                               

Opis sytuacji: nie wiem, za co dostałem bana skoro nawet nie mam czitów a pozatym nie miał do mnie nikt pretensji, poprostu wszedłem na serwer poskakałem sobie trochę postrzelałem i nagle ban. Proszę o wyjaśnienie sytacji

• Lubię to! 1
Opublikowano

Otóż napisałem tak naprawdę wszystko co się wydarzyło w opisie bana. Wbiłem sobie na serwer grałem przez jakieś chyba 10 minut lub 15 i nagle z nikąd bana dostaję za multihack. Nie wiedziałem co się stało skoro nikt mnie nie reportował, nie narzekał na mnie a w dodatku żadnego multihacka nie mam. Więc nie rozumiem dlaczego jednak tego bana dostałem. Teraz troszeczkę bardziej się rozpisałem żeby nie było za dużo w opisie bana.

• Haha 4
Opublikowano
Leek  

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
Opublikowano

https://597.gotv.pro/srv61291/auto0-20230317-184928-1652111533-de_mirage-____Katujemy.eu_______ONLY_MIRAGE__6__128TR___FREEVIP_21-8__STICKERS___AGENTS___SVIP___SKINS___KNIFE___GLOVES___MVP___PL.dem.zip

0:23-0:32 -b

2:35-2:40 -b

20:58-21:04 -b

Z racji tego że gracz ma bana za cheaty u nas na serwerze om#5 postanowiłem sprawdzić całe demko. 

02:13 wiedział o graczu w anderze, tu prefireuje go +b

03:07 dość nietypowy scan przez smoke akurat kiedy tam był przeciwnik +/-

06:56 słyszał leder, strzela w typa którego jeszcze nie widział.  Nie sprawdził ledera, tylko od razu oddwał strzał jak chłop spadał. +/- ale raczej spalone

09:40 nie mógł wiedzieć o typie wcelowanym z avp na vanie i rzuca smoke zamiast peekować jak wcześniej. Natomiast potem prefire 10:10 +b

21:05 troche przez ścianę mierzy +/- 

24:17 idealnie na typa peekuje, potem w jungli wchodzi prawie że wcelowany w typa +b

Potem wyszedł. Dziwi mnie czemu rozpisałeś nieudolne i zwykłe skoki, jak były takie akcje. 

• Lubię to! 6
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.