Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: $4V3K
SteamID:STEAM_0:0:634182361
Staż na serwerze: Długi, przerwa z powodów prywatnych, ale wracam. 
Twój GameTracker: GameTracker.com : Strona gracza dla sawek https://www.gametracker.com/player/stan💖%28SAWEK%29/145.239.16.170:27035/ https://www.gametracker.com/player/saveqqqqq/145.239.16.170:27035/ GameTracker.com : Strona gracza saweeek
Doświadczenie w byciu adminem? [tak/nie]: tak (byłem)
Znajomość SourceMod [1-5]: 4
Konto Prime?: Posiadane. 
Sprawny mikrofon: Jest. 
Mutacja głosu: posiadana.
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Kilka godzinek na pewno, bo zdarzy pograć ze znajomymi akurat na serwerze. Oczywiście jak to powtarzam, to wszystko zależne od możliwości wejścia, bądź zapchanego slota. 
Dlaczego właśnie Ty?: Uważam, że jestem dobrym adminem i że znam się na tym. Byłem nim wcześniej, ale poprzez sprawy prywatne musiałem niestety zrobić sobie dłuższą przerwę od gierki oraz od stażu admina. Jestem aktywny i gram o przeróżnych godzinach, jak i nawet tych wieczornych, wiec wydaję mi się, że idealnie pasuje do powrotu na staż, jak i do pilnowania serwera. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Jestem na TAk

+ Wiek 

+Gt

+sm

Mogłeś wcześniej dodac wszystkie gt z tego pierwszego słabo kojarzę 

no i słobo to wyglądało .. Poodzenia :D

Edytowane przez BooDy
zmiana Zdania
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Jestem na neutralny

+ doświadczenie
+ wiek

- gt

Twoje gt mnie nie przekonuje z ostatniego tygodnia. Popracuj nad aktywnością!!
https://imgur.com/Vc7KJY0

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na Tak

+ wiek

+ ogarniety

+ znam oraz polecam z wlasnego doswiadczenia

+ ogarniety

+ pomocny

+ dobry gracz

• Haha 5
Opublikowano

Jestem  neutralny

+/- aktywność

+/- zacząłeś grać niedawno i już podanie

+doświadczenie

Ogólnie znam ciebie i za czasów jak byłeś adminem wydawałeś się spoko gościem i nadal się wydajesz. Ale dziwi mnie nagły powrót po takiej przerwie, tydzień w miarę aktywności i już podanie? Byłeś już u nas adminem i dobrze się spisywałeś i nie widzę sprzeciwu by dać szansę, ale pograj jeszcze może z tydzień żebyś pokazał że chęci nie są chwilowe. Dziwi mnie że wylatują 2 podania w tym samym czasie od osób które długo nie grały. Powodzenia 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na Tak

• Staż   (+)

• Wiek   (+)

• Aktywność   (+/-)        

*  Często zmieniałeś nicki więc sądząc po tym aktywność do lekkiej poprawy !!!   (Nie zmieniaj nicków żeby GT się zapisywał na jednym)

*   Ale jeśli dobrze pamiętam to twoja aktywność nie była najgorsza 

• Doświadczenie    (+)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

image.png

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.