Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: $4V3K
SteamID:STEAM_0:0:634182361
Staż na serwerze: Długi, przerwa z powodów prywatnych, ale wracam. 
Twój GameTracker: GameTracker.com : Strona gracza dla sawek https://www.gametracker.com/player/stan💖%28SAWEK%29/145.239.16.170:27035/ https://www.gametracker.com/player/saveqqqqq/145.239.16.170:27035/ GameTracker.com : Strona gracza saweeek
Doświadczenie w byciu adminem? [tak/nie]: tak (byłem)
Znajomość SourceMod [1-5]: 4
Konto Prime?: Posiadane. 
Sprawny mikrofon: Jest. 
Mutacja głosu: posiadana.
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Kilka godzinek na pewno, bo zdarzy pograć ze znajomymi akurat na serwerze. Oczywiście jak to powtarzam, to wszystko zależne od możliwości wejścia, bądź zapchanego slota. 
Dlaczego właśnie Ty?: Uważam, że jestem dobrym adminem i że znam się na tym. Byłem nim wcześniej, ale poprzez sprawy prywatne musiałem niestety zrobić sobie dłuższą przerwę od gierki oraz od stażu admina. Jestem aktywny i gram o przeróżnych godzinach, jak i nawet tych wieczornych, wiec wydaję mi się, że idealnie pasuje do powrotu na staż, jak i do pilnowania serwera. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Jestem na TAk

+ Wiek 

+Gt

+sm

Mogłeś wcześniej dodac wszystkie gt z tego pierwszego słabo kojarzę 

no i słobo to wyglądało .. Poodzenia :D

Edytowane przez BooDy
zmiana Zdania
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Jestem na Tak

+ wiek

+ ogarniety

+ znam oraz polecam z wlasnego doswiadczenia

+ ogarniety

+ pomocny

+ dobry gracz

• Haha 5
Opublikowano

Jestem  neutralny

+/- aktywność

+/- zacząłeś grać niedawno i już podanie

+doświadczenie

Ogólnie znam ciebie i za czasów jak byłeś adminem wydawałeś się spoko gościem i nadal się wydajesz. Ale dziwi mnie nagły powrót po takiej przerwie, tydzień w miarę aktywności i już podanie? Byłeś już u nas adminem i dobrze się spisywałeś i nie widzę sprzeciwu by dać szansę, ale pograj jeszcze może z tydzień żebyś pokazał że chęci nie są chwilowe. Dziwi mnie że wylatują 2 podania w tym samym czasie od osób które długo nie grały. Powodzenia 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na Tak

Staż   (+)

Wiek   (+)

Aktywność   (+/-)        

*  Często zmieniałeś nicki więc sądząc po tym aktywność do lekkiej poprawy !!!   (Nie zmieniaj nicków żeby GT się zapisywał na jednym)

Ale jeśli dobrze pamiętam to twoja aktywność nie była najgorsza 

Doświadczenie    (+)

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.