Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twoje id nick#1234: ! Czleku#1729 (716293559808163903)

Ile czasu możesz poświęcić na discord: Szczerze, mam cały dzien odpalonego discorda wiec myślę, że około 3/4h dziennie mogę poświęcić. 
Czy to jestem poza domem czy w domu zawsze mam wgląd. Zawsze kiedy mam odpalony komputer to w tle jest zawsze discord.

Parę słów o sobie: Jestem Emil, mam 19 lat, we wrześniu kończę 20. Uczęszczałem do technikum mechaniczno-elektrycznego. Edukowałem się na profilu technik-informatyk. 
Jestem osobą nacodzień spokojną, kulturalną, wykonującą powierzone mi zadania z dużą dokładnością. Stawiam na ilość a nie na jakość. Aktualnie nie prowadzę żadnego projektu. 
Zawsze staram się posługiwać poprawną pisownią jeżeli chodzi o ortografię, jak i o interpunkcję, ale wiadomo że każdy jest człowiekiem i każdy może się pomylić. 
W wolnym czasie tworzę oraz konfiguruje serwery komunikatorów głosowych tj. discord czy teamspeak3, jednakże więcej serwerów utworzyłem na platformie discorda. 
Od czasu do czasu wykonuję jakieś proste prace graficzne. W razie pojawieniu się problemu na mojej drodze sam szukam rozwiązania, a nie zawracam komuś głowę. 
W wielu sytuacjach staram się sam doszukać rozwiązania, dowiedzieć się czegoś jak można zrobić daną rzecz lepiej. Na "klatę" przyjmuje wszystkie dobre jak i złe rady udzielane przez wyższe rangi administracyjne, 
czy po prostu innych użytkowników, którzy upominają mnie że robię coś nie tak. Lubię pracować w zespole, dlatego również piszę to podanie.

Dlaczego właśnie Ty?: Chciałbym dostać się do administracji, ponieważ chciałbym spróbować się w nowej dziedzinie zarządzania serwerem discord sieci serwerów cs:go.
Krótko mówiąc jestem długo na serwerze i jestem zawsze mile widziany. Nie wdzieram się w żadne kłótnie między użytkownikami itp.
Chciałbym również wykorzystać swój czas wolny na coś pożytecznego, a nie obijanie się, stąd też piszę właśnie to podanie. oraz po prostu służę pomocą innym, pracować w zespole.

Doświadczenie w tworzeniu serwerów discord: Bardzo duże, tworzyłem większe discordy community i nie tylko. Umiem konfigurować wszelkie boty discord. (Od czasu do czasu pisze własne boty)

Kontakt: Ts3, Forum, Discord, Steam
  • Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

+miła pocieszna buźka

+czas który poświęca w patrzeniu w ekran

+wiek

+doświadczenie

Zdecydowanie TAK

• Lubię to! 2
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.